Vi välkomnar Rowina till oss

ELE Engineering välkomnar Rowina Bodin till oss. Rowina kommer att med sina mer är 10 års erfarenhet inom anläggningskonstruktion för elkraftanläggningar bidra i vårt arbete med att stärka det svenska elnätet. Med sin erfarenhet som avsnittsansvarig och senior engineer inom primary engineering kommer Rowina att kunna bidra med sitt kunnande i våra och våra kunders projekt. Rowina har i grunden en utbildning inom elkraftteknik från Mälarakademin.

Välkommen Rowina!

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.  

Redo för nya utmaningar?

ELE är företaget med de stora möjligheterna! Våra medarbetare har möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och vi uppmuntrar alla att vara med och påverka det öppna företagsklimatet. 

Redo för nästa steg i karriären? Läs mer och se vilka lediga tjänster vi har just nu.

Examensarbeten och
Lia-praktik

Gör ditt examensarbete eller LIA-praktik hos oss! Hittar du inget som passar eller har du en egen idé?  Tveka inte att kontakta oss med din idé.