ELE förstärker inom Elkraft!

Vi välkomnar Behzad Almroth och Börje Andersson till vårt Team i Västerås.

Börje är en senior elkraftingenjör med lång erfarenhet inom transmission och distribution i både nationella och internationella miljöer. På ELE kommer Börje att jobba som Lead Engineer i våra större åtaganden inom bl.a kontroll och reläsystem. Behzad är en rutinerad elkraftingenjör som återvänder till ELE efter ett antal år i andra roller där han arbetat med detaljkonstruktion inom kontroll och reläsytem. PÅ ELE växlar vi nu upp för att kunna bidra med de utmaningar som väntar inom elkraftsområdet. Allt ifrån uppgraderingar i befintliga anläggningar till nya åtaganden inom den förnybara energin.

Välkomna!

#elkraft #wearesolwers #eleengineering #västerås #ingenjör

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.  

Redo för nya utmaningar?

ELE är företaget med de stora möjligheterna! Våra medarbetare har möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och vi uppmuntrar alla att vara med och påverka det öppna företagsklimatet. 

Redo för nästa steg i karriären? Läs mer och se vilka lediga tjänster vi har just nu.

Examensarbeten och
Lia-praktik

Gör ditt examensarbete eller LIA-praktik hos oss! Hittar du inget som passar eller har du en egen idé?  Tveka inte att kontakta oss med din idé.