André Nilsson, ny konsultchef i Sundsvall

Basketspelare André Nilsson, van att ha många bollar i luften, ny konsultchef för ELE Engineering i Sundsvall.

Hej André, välkommen till oss på ELE Engineering!

Vem är du och vad har du för bakgrund?

Jag heter André, är 32 år gammal och har precis flyttat hem till hemstaden Sundsvall tillsammans med min sambo. Jag är utbildad energiingenjör och har tidigare arbetat med automation både mot fastighetsbranschen och industrin. Utöver min civila karriär och utbildning har jag en lång karriär som elitbasketspelare så jag har spenderat mycket tid i sporthallarna runtom i Sverige.

Berätta mer om dig och vad du ser fram emot hos oss?

Min roll är enhetschef på Sundsvallskontoret och innebär bland annat att leverera värdeskapande ingenjörstjänster till våra kunder, utveckla mina medarbetare samt rekrytera där vi ser behov.

Jag ser mest fram emot att vidareutveckla organisationen och få enheten att växa då behovet av våra tjänster i regionen är stort. Vi vill bli fler och bredda kompetensen.

Vårt mål är att ta in fler utvecklingsprojekt och konsultuppdrag där vi levererar värdeskapande helhetslösningar åt våra kunder. Vi nischar in oss på problemlösning, dvs att kunder kommer till oss med problem i produktionen. Vi identifierar problematiken och tar fram en kostnadseffektiv och skräddarsydd lösning, från våra kontor eller på plats ute hos kunden.

Vi har inom ELE kompetens inom projektledning, maskinkonstruktion, automation, elkraft, CE-märkning, utbildning och dokumentation. Vi gör allt från ax till limpa.

Viktigast av allt är dock att vi har roligt på vägen!

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.  

Redo för nya utmaningar?

ELE är företaget med de stora möjligheterna! Våra medarbetare har möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och vi uppmuntrar alla att vara med och påverka det öppna företagsklimatet. 

Redo för nästa steg i karriären? Läs mer och se vilka lediga tjänster vi har just nu.

Examensarbeten och
Lia-praktik

Gör ditt examensarbete eller LIA-praktik hos oss! Hittar du inget som passar eller har du en egen idé?  Tveka inte att kontakta oss med din idé.