Elkraftingenjörstudenterna våren 2023

Just nu har elkraftingenjörstudenterna Joel, Avadis, Mahdi, Mohammad och Patrick från Teknikhögskolan samt Pontus från Yrkeshögskolan 11 veckor lång praktik hos oss på ELE Engineering i Västerås. 

”Det bästa med att ha praktik på ELE är att vi får lära oss mer om hur allt går till praktiskt,  få inblick på vad våra branschkollegor jobbar med och få möjlighet att fördjupa oss i verktygen som används. Ett stort plus är atmosfären/arbetsmiljön här på ELE; den är vänlig och tillåtande och alla hjälps åt”.   

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.  

Redo för nya utmaningar?

ELE är företaget med de stora möjligheterna! Våra medarbetare har möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och vi uppmuntrar alla att vara med och påverka det öppna företagsklimatet. 

Redo för nästa steg i karriären? Läs mer och se vilka lediga tjänster vi har just nu.

Examensarbeten och
Lia-praktik

Gör ditt examensarbete eller LIA-praktik hos oss! Hittar du inget som passar eller har du en egen idé?  Tveka inte att kontakta oss med din idé.