Möt våra senaste medarbetare Tilda och Mahir

Vi välkomnar Tilda och Mahir till ELE Engineering!

Tilda är ett nytillskott till vårt team i Västerås där hon kommer att arbeta som projektledare inom elkraft. Tilda kommer närmast från Siemens Energy där hon har arbetat som EHSQ-administratör i flera större stationsprojekt samtidigt som hon har studerat vid yrkeshögskolan för att bredda sin kompetens inom smarta elnät. 

Mahir har sin bakgrund inom elkraft och automation och har erfarenhet av olika typer av projekt såsom reläskyddskonfigurering och idrifttagning av substationer. Mahir kommer också från Siemens Energy där han har arbetat senaste åren med E.ON- och Svk-projekt. Mahir är utbildad elkraftingenjör och har även en masterexamen inom kommunikationselektronik.

Båda Mahir och Tilda kommer att bli en stor tillgång för ELE med sin erfarenhet och driv.

Varmt välkomna!

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.  

Redo för nya utmaningar?

ELE är företaget med de stora möjligheterna! Våra medarbetare har möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och vi uppmuntrar alla att vara med och påverka det öppna företagsklimatet. 

Redo för nästa steg i karriären? Läs mer och se vilka lediga tjänster vi har just nu.

Examensarbeten och
Lia-praktik

Gör ditt examensarbete eller LIA-praktik hos oss! Hittar du inget som passar eller har du en egen idé?  Tveka inte att kontakta oss med din idé.