Pär och Gustav har börjat hos oss i Borlänge

Vi välkomnar Pär och Gustav till ELE Engineering!

Pär och Gustav har förstärkt vårt Borlängekontor som maskiningenjörer från Högskolan Dalarna. Innan utbildningen arbetade Pär som industrimekaniker men han har även erfarenhet inom bygg och försäljning. Gustav har arbetat inom tillverkningsindustrin i 10 år innan utbildningen till maskiningenjör och även som konstruktör på ett hydraulikföretag med kunder främst inom vattenkraft.

För ELE har Pär främst arbetat med projektledning mot kund, medan Gustav har tagit sig an att ersätta utgående modeller av hydraulikcylindrar på diverse maskiner hos en kund i Sandviken.

Pär och Gustav bidrar med sin tidigare erfarenhet, nyfikenhet och innovativa lösningar!

Varmt välkomna!

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.  

Redo för nya utmaningar?

ELE är företaget med de stora möjligheterna! Våra medarbetare har möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och vi uppmuntrar alla att vara med och påverka det öppna företagsklimatet. 

Redo för nästa steg i karriären? Läs mer och se vilka lediga tjänster vi har just nu.

Examensarbeten och
Lia-praktik

Gör ditt examensarbete eller LIA-praktik hos oss! Hittar du inget som passar eller har du en egen idé?  Tveka inte att kontakta oss med din idé.