Vi välkomnar Anders i Borlänge till ELE Engineering

Vi välkomnar Anders till ELE Engineering i Borlänge.

Anders breda tekniska kompetens tillsammans med hans praktiska färdigheter och sociala förmåga gör att han passar väl in i många typer av uppdrag. 

Han är mekatronikingenjör och har sin högskoleingenjörsutbildning från Chalmers Tekniska Högskola med inriktning mot programmering, automation och reglerteknik. 

Anders har jobbat bl.a. med R&D och provning/analys, produktutveckling av vakuumlyftar/lyftredskap och även i Norge som projektingenjör vid bygget av ett fartyg. Utöver det har Anders varit en teknisk projektledare med uppdrag inom  tillverkning av stålstommar för byggprojekt, med leverans bl.a. av stommen till IKEAs fastighet i Borlänge.

 

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.  

Redo för nya utmaningar?

ELE är företaget med de stora möjligheterna! Våra medarbetare har möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och vi uppmuntrar alla att vara med och påverka det öppna företagsklimatet. 

Redo för nästa steg i karriären? Läs mer och se vilka lediga tjänster vi har just nu.

Examensarbeten och
Lia-praktik

Gör ditt examensarbete eller LIA-praktik hos oss! Hittar du inget som passar eller har du en egen idé?  Tveka inte att kontakta oss med din idé.