Projektledningstjänster inom kvalité, miljö, arbetsmiljö och säkerhet – QEHS/HMSK

Nu är det full fart på vår enhet inom kvalité, miljö, arbetsmiljö och säkerhet med  uppdrag hos elnätsägare och entreprenörer inom branschen.

Vi är specialister som supportar kundernas projektorganisation inom QEHS/HMSK med fokus på elkraft. Vi är här för att säkerställa arbetsmiljö och säkerhet i projekten!

Med vår erfarenhet, kompetens och engagemang, skapar vi bättre förutsättningar i kundens strategiska och operativa arbete med deras bygg- och anläggningsprojekt.

Tillsammans skapar vi en säker arbetsmiljö och ett lyckat projekt.

Kontaktperson

Välkommen att kontakta oss

Therése Svensson

Redo för nya utmaningar?

ELE är företaget med de stora möjligheterna! Våra medarbetare har möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och vi uppmuntrar alla att vara med och påverka det öppna företagsklimatet. 

Redo för nästa steg i karriären? Läs mer och se vilka lediga tjänster vi har just nu.

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.