EcoVadis ger ELE Engineering guld för hållbarhetsarbete

Vi arbetar hållbart!

ELE Engineering AB har tilldelats guld i EcoVadis årliga internationella rankning. Guldrankningen från Ecovadis innebär att vi på ELE tillhör topp fem procent av globala bolag inom vår kategori när det gäller CSR (Corporate Social Responsibility) arbete. EcoVadis bedömning baseras på 21 kriterier inom miljö, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter, etik och hållbara inköpsprocesser/upphandlingar. 

”Vi är stolta och glada över betyget och fortsätter att jobba med ständiga förbättringar” säger Lars Nordekvist.

Om EcoVadis:

EcoVadis är en av världens största och mest betrodda leverantör av hållbarhetsbetyg för företag med ett globalt nätverk av mer än 75 000 företag. Deras metodik bygger på internationella hållbarhetsstandarder, inklusive Global Reporting Initiative, FN:s Global Compact och ISO 26000.

 

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.  

Redo för nya utmaningar?

ELE är företaget med de stora möjligheterna! Våra medarbetare har möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och vi uppmuntrar alla att vara med och påverka det öppna företagsklimatet. 

Redo för nästa steg i karriären? Läs mer och se vilka lediga tjänster vi har just nu.