Välkommen Therése, ELE Engineerings nya chef inom QEHS!

Hej Therése, vem är du? 

Mitt namn är Therése Svensson och jag har fått den härliga möjligheten att starta en ny enhet på ELE Engineering i Västerås med inriktning mot QEHS och Projektledning!

Jag är i grunden Beteendevetare (Sociolog) dock har alltid haft ett intresse för bygg- och anläggning, el samt organisation och ledarskap. Så efter studier på Linköpings Universitet gick flyttlasset till Västerås där jag nu känner mig hemma efter ett antal år.

Vad har du jobbat med sedan tidigare?

Min resa började på SmålandsVillan och Myresjöhus, men utmaningarna tog mig sedan vidare till bland annat Eltel Networks, ABB, Skanska och Siemens Energy, och nu ELE.

– Bolag där jag har haft möjlighet att jobba med allt ifrån trähusbyggnation till järnväg, vägar, broar, tunnlar, elkraftsstationer och linjenät etc.

Jag har alltid innehaft roller där kvalitetsarbete så som processer, rutiner och projektledning varit centralt, men också arbetsmiljö, säkerhet och elsäkerhet utifrån lagstiftning, standarder och kundkrav bland annat. Tycker om att jobba för samt se framdrift och utveckling hos verksamhet, projekt och människor!

Vad ser du framemot i din nya roll som chef över QEHS?

Jag ser fram emot möjligheten att få skapa något där jag ser att alla mina erfarenheter och mina kunskaper kommer behöva användas och förhoppningsvis även bidra till fler resurser inom branschen.

Kontaktperson

Välkommen att kontakta oss

Therése Svensson

Redo för nya utmaningar?

ELE är företaget med de stora möjligheterna! Våra medarbetare har möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och vi uppmuntrar alla att vara med och påverka det öppna företagsklimatet. 

Redo för nästa steg i karriären? Läs mer och se vilka lediga tjänster vi har just nu.

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.