Teknikinformation

Idag är teknik mer komplext än någonsin. Allt mer avancerade produkter, tjänster och anläggningar, ställer högre krav på kvalitativ kommunikation kring tekniken och arbetsprocesserna.

 

ELE erbjuder tjänster under hela framtagningskedjan. Vi analyserar risker, kvalitetssäkrar och utvecklar processer. Vi leder dokumentationsprojekt, utför utbildningar, digitaliserar och producerar produktinformation för slutanvändaren.

 

Behöver ni hjälp inom teknisk kommunikation? Tveka inte att kontakta oss.

Har ditt företag svårt att hitta de rätta utbildningarna?

Utbildning är viktigt för alla yrkesverksamma, det gynnar dessutom hela arbetsplatsen. Med den senaste kompetensutvecklingen har du möjlighet att ta dig an andra arbetsuppgifter.

 

Vi delar gärna med oss av vår kunskap, och erbjuder kundanpassade utbildningar inom bland annat elsäkerhet, KNX och maskinsäkerhet.

 

Kontakta oss för mer information!

Utbildning inom tåg

På ELE har vi stor vana av att dela med oss av vår kunskap och av att utbilda andra. Vi hjälper och lär också våra kunder att hålla egna utbildningar.

 

Som en del av en omfattande tåguppgraderingen, var ELE delaktig i de utbildningar som hölls för de lärare som skulle utbilda förar-, service- och underhållspersonal inom förändringarna efter uppgraderingen.

 

Vår främsta roll var att stödja utbildningsansvariga. Vi tog fram utbildningens kursplan, läroplan, lärarhandledning och elevhandbok, kurspresentation, examinationer och utvärderingsmaterial. Projektet resulterade i professionell kursdokumentation och genomförande samt en nöjd kund.

Utbildning inom KNX

KNX är ett system som styr elinstallationen i en fastighet. Det är logiskt och enkelt uppbyggt, men trots det så är det viktigt att den som arbetar med KNX har en grundläggande utbildning.

 

Som ett första steg in i KNX-världen erbjuder vi på ELE utbildning som ger en grundförståelse för systemet och även grunderna i hur du hanterar mjukvaran ETS.

 

Vi anpassar kurserna efter deltagarnas behov och förkunskaper. Det gör att kurslängden och innehållet varierar beroende på målgrupp.

Beatrice Heinås

Chef Sundsvall

073-665 10 46

beatrice.heinas@ele.se

Anna Wahlberg

Chef Borlänge

073-044 01 40

anna.wahlberg@ele.se

Sari Mäkelä

Chef Västerås

073-518 05 99

sari.makela@ele.se

Scroll to Top