OM JOBBET:

Nu söker vi på ELE Engineering en ny kollega inom primärkonstruktion till vårt team i Västerås!

Som primärkonstruktör kommer du att arbeta med bland annat stålkonstruktioner, ställverksberäkningar, jordning, hållfasthet, fundament och ledningar. Du kommer tillsammans med ditt team arbeta fram byggstyrande dokument, beräkningsrapporter samt detaljkonstruktion för transmissionsanläggningar (40-400kV).

DINA ARBETSUPPGIFTER:

  • Att självständigt eller i grupp ansvara för att genomföra kompletta primärkonstruktioner i våra projekt för transmissionsanläggningar (40-400kV).
  • Genomföra komplett projektering av stationer och ta fram alla byggstyrande dokument samt dokument för detaljkonstruktion av stålkonstruktioner.
  • Att självständigt eller i grupp säkerställa att konstruktion uppfyller kundens specifikationer och krav inom projektet. Du blir en viktig pusselbit och ansvarar för tekniken i projektet från order till att kunden tar över anläggningen.
  • Arbeta nära våra kunder samt ha ett kommersiellt- och tekniskt ansvar för ditt arbete.
  • Besöka leverantörer och kunder samt stödja arbetet på site.
  • Aktivt delta i anbudsarbetet rörande tekniska lösningar och framtagning av anbudshandlingar.

I övrigt, som konsult hos oss på ELE Engineering kommer du att jobba tillsammans med våra kunder, leverantörer och naturligtvis övriga ELE-kontor i Sverige. Vi erbjuder allt från konsultuppdrag hos kund till kompletta leveransprojekt med hela kedjan från förfrågningsunderlag till idrifttagning från våra egna kontor.

VEM ÄR DU?

Du har en teknisk utbildning inom mekanik- och/eller elkraftteknik med minst 3 års erfarenhet inom primärkonstruktion i mindre eller större projekt (40-400kV).

Du har erfarenheter av att använda konstruktionsverktyg som SolidWorks, Inventor, AutoCAD, REVIT eller liknande.

Kreativitet är ledordet i denna roll och inget uppdrag är det andra likt. Du trivs bäst när du får sätta dig in i komplexa uppgifter och lösa problem. Du har förmågan att se kopplingen mellan teori och praktik. Du har erfarenhet som konstruktör och är flexibel, social, prestigelös. Du tar egna initiativ och känner ett stort ansvar för att driva dina åtaganden i mål. 

Du ska behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Du har B-körkort.

Ansökan

Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Primärkonstruktör” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokan.vasteras@ele.se

När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.

All form av rekryteringshjälp undanbedes!

Kontaktperson

Välkommen att kontakta oss om du har några funderingar kring tjänsten eller ansökan.

Mauricio Espinosa

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.