Mekanikkonstruktör – Sundsvall

Vill du jobba på Sundsvalls mest omväxlande arbetsplats?

Om jobbet

Nu söker vi på ELE Engineering i Sundsvall nya kollegor som vill arbeta i en kreativ miljö med fokus att leverera de bästa skräddarsydda lösningarna åt kunderna. Är du en ingenjör med inriktning mekanikkonstruktion och produktutveckling, bli en del av ELE.

ELE Engineering levererar specialanpassade lösningar till våra kunder inom industrin efter deras önskemål. Vi gör allt från konceptdesign till färdiga installationer på plats hos kund. Ena dagen kan du designa en komplett maskinlinje åt tillverkningsindustrin och andra dagen utvecklar du ett handhållet specialverktyg.

Du har möjligheten att få jobba med ett härligt gäng industrikonsulter som tillsammans med våra kunder omvandlar innovativa idéer till färdiga lösningar. Vi har högt tryck och behöver bli fler för att möta kundernas behov. Hos ELE är det snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att utforma företaget samt våra produkter och tjänster.

Dina arbetsuppgifter:

Som konsult hos oss på ELE kommer du att jobba tillsammans med våra kunder, leverantörer och naturligtvis övriga ELE-kontor i Sverige. Vi erbjuder allt från konsultuppdrag hos kund till kompletta leveransprojekt med hela kedjan från förfrågningsunderlag till idrifttagning.

Förutom konstruktionsarbete kommer du att arbeta med konceptutveckling, tekniska förstudier, kalkylarbeten, riskbedömningar och beräkningsarbeten. För rätt person kommer det även finnas möjlighet till uppdrags- och projektledning.

Vem är du?

Kreativitet är ledordet i denna roll och inget uppdrag är det andra likt. Du trivs bäst när du får sätta dig in i komplexa uppgifter och lösa problem. Du har förmågan att se kopplingen mellan teori och praktik.

Du har en teknisk utbildning från högskola eller yrkeshögskola och ett brinnande teknikintresse. Du har erfarenhet som konstruktör och är flexibel, social, prestigelös. Du tar egna initiativ och känner ett stort ansvar för att driva dina åtaganden i mål. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har B-körkort.

Ansökan

Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”mekkonstruktör” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokan.sundsvall@ele.se .

När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.   

All form av rekryteringshjälp undanbedes!   

Kontaktperson

Välkommen att kontakta oss om du
har några funderingar kring tjänsten
eller ansökan.

André Nilsson

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.