Mekanikkonstruktör – Borlänge

Brinner du för teknisk utveckling och vill ha ett kreativt arbete där du skapar framtidens teknik? Då är ELE rätt för dig. Vi växer och behöver flera mekanikkonstruktörer för att fortsätta erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Som mekanikkonstruktör hos oss får du möjlighet att kombinera ditt teknikintresse med att driva projekt i samarbete med kollegor, kunder och våra samarbetspartners. Uppdrag och projekt utförs såväl på plats hos kunderna som leveransprojekt och helhetsåtaganden från våra kontor. 

Arbetsuppgifter, projekt och uppdrag anpassas efter din förmåga och varierar både i omfattning och teknikområde. Våra projekt kan innefatta allt från offert, konceptutveckling, konstruktion och CE-märkning till tillverkning och installation av specialmaskiner, fixturer, riggar och verktyg. 

Du är vanligtvis inblandad i ett projekt från offertskede till komplett leverans och installation hos kund. Din utveckling är central och vi ser till att uppdragen passar just dig och din utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet och vill utvecklas i din roll som mekanik- eller maskinkonstruktör. Du är flexibel, social och prestigelös och framför allt tar du egna initiativ och känner ett stort ansvar för att driva dina åtaganden i mål. 

Du ska kunna arbeta strukturerat och organiserat samt har ett driv att utvecklas och söka ny kunskap. Det är självklart för dig att vara en lagspelare som delar med dig av din kompetens och har kunden i fokus. Dessutom uttrycker du dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. 

Vi erbjuder

Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare utvecklas samt får möjlighet att vara med och utforma företaget och vår väg mot framtiden. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt.

Något av det vi erbjuder dig:

 • Marknadsmässig lön
 • Kollektivavtal och pensionsavsättning
 • Utvecklingsmöjligheter
 • Friskvårdbidrag
 • Företagshälsovård
 • Flexibel arbetstid
 • Profilkläder
 • Sommarfest
 • AW aktiviteter
 • Föräldraledighetstillägg
 • Flexpension

Ansökan

Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”mekanikkonstruktör” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokan.borlange@ele.se.

När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna. 

All form av rekryteringshjälp undanbedes!

 

Kontaktperson

Välkommen att kontakta oss om du
har några funderingar kring tjänsten
eller ansökan.

Anna Wahlberg

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.