Vi hälsar nya medarbetare välkomna

Nu stärker vi upp ELE med ytterligare kompetens inom mekanisk konstruktion, automation, teknikinformation och el!

Vincent:
En lugn och glad ingenjör som har återvänt hem till Borlänge efter studierna samt fyra år som apparatingenjör och underhållsberedare på Saab Aeronautics. På ELE kommer jag att jobba inom mekanisk konstruktion.

Jag sökte mig till ELE för att jag ville jobba som konstruktör på ett mindre företag där jag får göra flera olika saker och nyttja min kompetens på både bredden och djupet.

Tobias:
En Karlskronait som hamnat i Dalarna. Nu bor jag i Leksand med fru och 3 barn. Min roll på ELE är automationsingenjör. Jag har en bakgrund inom fastighetsautomation och industri. Jag sökte mig till ELE för att ELE verkar i en bransch som intresserar mig och passar min utbildning.

Robert:
En erfaren ingenjör som på fritiden gärna tränar på gym, springer en löprunda i skogen eller planerar en weekendresa till något spännande resmål. Har arbetat med teknik, främst inom telekomsektorn, i mer än 25 år på bl.a. Ericsson och ett par andra teknikbolag. Jag sökte mig till ELE för att fortsätta utvecklas som teknikinformatör.

Mohamed:
Elektriker med AL behörighet hos Elsäkerhetsverket, besiktningsingenjör hos elektriska nämnden samt elingenjör/konstruktör. Jag har jobbat som elektriker i Algeriet, Frankrike och i Sverige. I Sverige har jag utbildat mig på Nackaakademin. En god vän till mig tipsade om att söka jobb på ELE och det är jag mycket nöjd med.

Varmt välkomna till oss på ELE Engineering!

Scroll to Top