Ny medarbetare – Elisabet

Elisabet har precis tagit examen från teknikinformatörsprogrammet. I våras var hon på ELE under tolv veckor och...

Elisabet har precis tagit examen från teknikinformatörsprogrammet. I våras var hon på ELE under tolv veckor och genomförde då både sitt examensarbete och praktik hos oss. Nu är det äntligen dags för henne att påbörja sin anställning och vi så glada att hon är tillbaka hos oss.

Vad kommer du att jobba med?
Som teknikinformatör är man länken mellan ingenjören och slutanvändaren. Mitt arbete går ut på att skriva och illustrera komplexa tekniska lösningar på ett sådant sätt att informationen är lätt att förstå och ta till sig. Jag börjar min anställning med att skapa bruksanvisningar till maskiner som ELE:s ingenjörer har utvecklat och tillverkat. Förutom det ska jag ta upp tråden från min praktik och fortsätta att administrera och utveckla ELE:s intranät.

Varmt välkommen Elisabet!