Verkstadstekniker/Maskinbyggare, EDSBYN

Är du en mångsidig maskinbyggare som gillar att lära dig nya saker? Vill du utvecklas som industriarbetare och ta ansvar för de projekt du jobbar med? Då har vi tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning
Som maskinbyggare hos oss får du ett omväxlande arbete med stort eget ansvar. Jobbet innebär varierat verkstadsarbete med svetsning, bearbetning och montage blandat med installationer och igångkörningar ute hos kunder. Vår verksamhet bygger huvudsakligen på specialkonstruktioner och enstyckstillverkning, vilket innebär ständigt nya utmaningar och möjligheter att lära sig nya saker.

Tjänsten innefattar även samarbete med ingenjörer på vårt systerbolag ELE Engineering samt leverantörs- och kundkontakter.

Vem är du?
Vi söker dig som har bred erfarenhet som verkstadstekniker och/eller maskinbyggare med erfarenhet av MIG/MAG svets, montage och bearbetning, gärna både manuella och styrda maskiner. Har du dessutom erfarenhet av CNC-programmering och/eller är licensierad svetsare och har erfarenhet av TIG-svetsning är det meriterande. Har du arbetat som konstruktör eller liknande kan det även finnas möjligheter till utveckling inom området.

Som person är du driven och strukturerad med en god förmåga att anpassa dig till nya situationer och har lätt för att knyta kontakter. Det är viktigt att du är en prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som prioriterar leveransen framför den personliga prestationen. Du tycker om att lära dig nya saker, är kommunikativ och motiveras av tekniska utmaningar.

Vi erbjuder
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Majoriteten av våra projekt är inom maskinbyggnad och specialkonstruktioner till kunder i regionen såväl som i övriga Sverige. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar, här får varje medarbetare möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt, läs mer om oss på www.ele.se.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Verkstadstekniker” och skicka ditt CV samt personliga brev till info@ele.se  Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta Kristian Rönnqvist 073-514 89 00, kristian.ronnqvist@ele.se.

All form av rekryteringshjälp undanbedes.

Kristian Rönnqvist
073-514 89 00
kristian.ronnqvist@ele.se

Hantverkargatan 18
828 31 Edsbyn

info@ele.se
Org. nr: 556908-8585

Scroll to Top