Verkstadstekniker/
maskinbyggare, Edsbyn

Lyftredskap i Brasilien, stålverk i Dalarna eller träindustri i Hälsingland? Som verkstadstekniker hos oss finns alla möjligheter! Vi växer och behöver bli fler för att  även i fortsättningen kunna erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

Arbetsbeskrivning
Som maskinbyggare hos oss får du ett omväxlande arbete med stort eget ansvar. Jobbet innebär varierande verkstadsarbete med svetsning, bearbetning och montage blandat med installationer och igångkörningar ute hos kunder. Vår verksamhet bygger huvudsakligen på specialkonstruktioner och enstyckstillverkning, vilket innebär ständigt nya utmaningar och möjligheter att lära sig nya saker.

Tjänsten innefattar även samarbete med ingenjörer på vårt systerbolag ELE Engineering samt leverantörs- och kundkontakter.

Vem är du?
Vi söker dig som har bred erfarenhet som verkstadstekniker och/eller maskinbyggare med erfarenhet av MIG/MAG svets, montage och bearbetning, gärna både manuella och styrda maskiner. Har du dessutom erfarenhet av CNC-programmering och/eller är licensierad svetsare och har erfarenhet av TIG-svetsning är det meriterande. Har du även arbetat med konstruktion i CAD kan det finnas möjligheter till utveckling inom det området. Som person är du driven och strukturerad med en god förmåga att anpassa dig till nya situationer och har lätt för att knyta kontakter. Det är viktigt att du är en prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som prioriterar leveransen framför den personliga prestationen. Du tycker om att lära dig nya saker, är kommunikativ och motiveras av tekniska utmaningar.

Vi erbjuder
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Majoriteten av våra projekt är inom maskinbyggnad och specialkonstruktioner till kunder i regionen såväl som i övriga Sverige. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar, här får varje medarbetare möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt, läs mer om oss på www.ele.se.

Om ELE 
På ELE Manufacturing kan vi producera och tillverka det kunden efterfrågar, både utifrån våra egna och kundens ritningar. Vi arbetar gärna tillsammans med vårt systerbolag ELE Engineering som är ett nytänkande ingenjörsföretag och levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer.

På ELE arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. 

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Verkstadstekniker” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokan.edsbyn@ele.se

All form av rekryteringshjälp undanbedes.

Kontaktperson:
Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta Kristian

Kristian Rönnqvist
Verkstadschef
073-514 89 00
kristian.ronnqvist@ele.se

Hantverkargatan 18
828 31 Edsbyn

info@ele.se
Org. nr: 556908-8585

Scroll to Top