Verkstadsmekaniker Mikael är ELE Manufacturings senaste rekrytering i Edsbyn

välkommen till ELE Manufacturing MIKael!

Berätta en aning om dig själv. Vem är du? 
Jag är en glad skåning, vaknar alltid med ett leende, och kommer från en stor familj. 

Skogen och naturen har alltid funnits i mitt liv och det gör att jag trivs väldigt bra här i Edsbyn. Dessutom gillar jag att det är vindstilla här i Edsbyn jämfört med Skåne där jag har bott de senaste åren.  

Vad har du för koppling till Edsbyn och när flyttade du hit?  
2011 flyttade jag till Edsbyn då jag hade träffat min sambo som är från Edsbyn. Efter 2 år flyttade jag ner till Skåne igen och vi hade ett distansförhållande för att jag skulle kunna vara nära mina barn under deras uppväxt i Skåne samt driva mitt eget företag där. Nu har barnen vuxit upp och det blev möjligt att flytta upp till Edsbyn igen och stanna här. 

Vad spännande med eget företag! Berätta mera om din arbetslivserfarenhet:   
Jag har jobbat som svetsare och verkstadsmekaniker i hela mitt liv förutom några kortare avstickaremen verkstads jobbet blev huvudspåret igen😊 dvs smide, svetsning, bockning, montage.  
I Skåne drev jag mitt eget företag och tillverkade allt från smått till en färdig produkt. Det var härligt att ha eget och kunna styra dagen.    ,

Vad kan du bidra med inom din roll?  
Jag kan bidra med min erfarenhet från tillverkningsindustrin samt med en hel del positivitet, lösningsfokus och närvaro. Som person är jag även flexibel och målinriktad. 

Hur vill utvecklas inom din roll på ELE?
Jag vill vidareutveckla mig inom skärande bearbetning tex. svarvning och fräsning 

Vad är nytänkande ingenjörskraft för dig?  
För mig är det den mångkompetens som ELE har. Det finns inget område vi inte kan ta oss an och därför kan vi komma på nya lösningar till kunders olika utmaningar.

Scroll to Top