Vårens LIA-praktikanter

I bilden: Habib & Vahid

Vårens LIA-praktikanter 
Emma och Vahid studerar till elkraftsingenjör på Teknikhögskolan och Habib på Yrkeshögskolan i Västerås. Emma och Vahid var även hos oss, under deras förra LIA-period, i höstas. 

Emma och Vahid; Vad är det bästa det med att vara tillbaka hos oss på ELE Engineering?  
Det bästa är att få möjligheten att prova på något nytt och att få praktisk erfarenhet eftersom ELE Engineering har bredden. I höstas var jag, Emma, på kraftsidan, nu är jag på fastighet. Det är jättenyttigt för mig att få byta område.  

För mig, Vahid, är det nyttigt att det är mer komplicerat och helt nytt. Det ger även mig möjlighet att tänka på ett nytt sätt! I höstas fick jag fördjupa mig på lågspänningssidan och nu har jag gått över till högspänningssidan istället.  

Habib, du är en ny LIA-praktikant hos oss: Berätta en aning om dig själv 
Jag heter Habib och är 24 år gammal. Jag har ett stort intresse för dagens teknik och jag vill utvecklas ännu mer inom elkraft. 
Jag studerar till elkraftsingenjör tillsammans med Emma och Vahid. Förutom det har jag även läst en yrkesutbildning hos Yrkesakademin med inriktning inom Power grids/smarta elnät. 
Fotboll är mitt största intresse och i på fritiden brukar jag gymma, fiska och vara ute i naturen, och jag älskar även att kolla på film och dokumentärer

Scroll to Top