Vårens LIA-praktikanter

Emma och Vahid studerar till elkraftsingenjör på Teknikhögskolan och Habib på Yrkeshögskolan i Västerås. Emma och Vahid var även hos oss, under deras förra LIA-period, i höstas.

Emma och Vahid; Vad är det bästa det med att vara tillbaka hos oss på ELE Engineering?

Det bästa är att få möjligheten att prova på något nytt och att få praktisk erfarenhet eftersom ELE Engineering har bredden. I höstas var jag, Emma, på kraftsidan, nu är jag på fastighet. Det är jättenyttigt för mig att få byta område.  

För mig, Vahid, är det nyttigt att det är mer komplicerat och helt nytt. Det ger även mig möjlighet att tänka på ett nytt sätt! I höstas fick jag fördjupa mig på lågspänningssidan och nu har jag gått över till högspänningssidan istället.  

Habib, du är en ny LIA-praktikant hos oss: Berätta en aning om dig själv

Jag heter Habib och är 24 år gammal. Jag har ett stort intresse för dagens teknik och jag vill utvecklas ännu mer inom elkraft.

Jag studerar till elkraftsingenjör tillsammans med Emma och Vahid. Förutom det har jag även läst en yrkesutbildning hos Yrkesakademin med inriktning inom Power grids/smarta elnät.
Fotboll är mitt största intresse och i på fritiden brukar jag gymma, fiska och vara ute i naturen, och jag älskar även att kolla på film och dokumentärer

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder. 

Redo för nya utmaningar?

ELE är företaget med de stora möjligheterna! Våra medarbetare har möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och vi uppmuntrar alla att vara med och påverka det öppna företagsklimatet. Redo för nästa steg i karriären? Läs mer och se vilka lediga tjänster vi har just nu.

Examensarbeten och
Lia-praktik

Gör ditt examensarbete eller LIA-praktik hos oss! Hittar du inget som passar eller har du en egen idé?  Tveka inte att kontakta oss med din idé.