Välkommen tillbaka Isabelle!

Isabelle sward fastighet elprojektering ele engineering vasteras borlange sundsvall

Hej Isabelle 

Berätta om din bakgrund, kompetens och erfarenhet?
Jag slutförde mina studier 2018 och började därefter jobba mot kraftsidan. Sedan 1,5 år tillbaka har jag varit mest inriktad mot fastighet. Har arbetat bl.a. i bostadsprojekt och skolprojekt där jag varit med att projektera el- och telesystem tillsammans med mina kollegor.  

Vad gör du på fritiden?
På fritiden är jag väldigt aktiv, och tillbringar tid tillsammans med mina hundar. Hundarna är mitt stora intresse och jag tränar även med dem.  

Hur känns det att vara tillbaka?
Det känns väldigt bra. Kul att träffa alla kollegor, både de som har jobbat här länge men även de som är nya.  

Varför valde du att komma tillbaka?
Jag gillar flexibiliteten på ELE och den goda atmosfären. Det är även viktigt för mig att hitta en bra balans mellan fritid och arbetstid och att kunna vissa dagar jobba hemifrån. 

Vad vill du bidra med till ELE?
Jag vill bidra till en härlig stämning, där vi kollegor hjälper och stöttar varandra för att nå bästa möjliga resultat. 

Vad känns roligast med ditt jobb?
Att jag får utvecklas både som person och även inom den tekniska biten. Efter en dag på arbetet känner jag mig ofta mentalt stimulerad. 

Vad är nytänkande ingenjörskraft för dig?
Det är tre saker:  

  • Vi ska arbeta på ett effektivt och arbetsmiljömässigt hållbart sätt. Då kommer vi utvecklas och tillsammans bli ett starkt team. 
  • Mot kund är nytänkande ingenjörskraft ett sätt att leverera någonting bättre än vad kunden förväntar sig och ha en flexibel dialog från start till slut.  
  • Att som nytänkande ingenjörsföretag vara med och ta fram tekniska lösningar, och tänka i nya banor är viktigt eftersom utveckling ofta leder till förbättringar.
     
Scroll to Top