Välkommen tillbaka Camilla!


Efter några år på annat håll har vi fått möjlighet att hälsa Camilla Razpotnik-Blanksvärd varmt välkommen tillbaka till ELE.

Hur känns det att vara tillbaka?
Efter sex fina år på ABB känns det nu inspirerande och roligt att komma tillbaka till ELE. Att återigen få inblick i olika kunders verksamheter samt lära känna ELE på nytt med alla kollegor ser jag framemot.

Vad har du för mål för ELE?
Det finns många såklart! Jag ser bland annat framemot att få våra kunders förtroende och bygga upp långsiktiga relationer och samarbeten. Jag vill också bidra till en bra arbetsmiljö med högt i tak och god transparens.

Vad känns roligast med din nya tjänst?
Det här är en tjänst med varierande arbetsuppgifter och ingen dag är den andra lik, vilket passar mig perfekt.

Vilka delar av jobbet brinner du för?
Den delen som jag brinner absolut mest för är att bygga relationer, min devis är 1+1=3. Kort och gott, tillsammans gör vi skillnad!

Behöver ditt företag hjälp från erfarna ingenjörskonsulter? Eller är du själv ingenjör eller teknikinformatör och söker nya utmaningar? Hör gärna av dig till mig!