Välkommen till ELE Jean-Claude!

Jean-Claude, välkommen till ELE! Vem är du?
Jag är en 22-årig nyexaminerad elkonstruktör från en liten by i Upplands-Bro. Jag har ett stort intresse för fotboll, kost och träning. När inte Covid-19 spökar gillar jag att umgås med släkt och vänner.   

Vad fick dig att söka till just ELE?
Det var min utbildningsledare som tipsade mig om att det fanns flera intressanta företag i Västerås som kunde vara av intresse. När jag började göra lite research hittade jag ELE och tyckte att företaget beskrev precis vad jag sökte; nytänkande blandat med erfarenhet. Det bästa av två världar för mig som är nyexaminerad och behöver lära mig och ta mig framåt i karriären.

Vad har du fått göra sedan du började?
Jag fick börja med att projektera ett testprojekt från grunden där jag utgick från en riktig beskrivning. Mellan testprojektet har jag även fått hjälpa till i riktiga projekt med varierande uppgifter. Idag sitter jag främst i ett projekt där en skola ska få en ytskiktsrenovering, sen hjälper jag till i de projekt där det behövs.

Hur trivs du och vad tycker du om ELE så här långt?
Jag trivs väldigt bra här! Alla på kontoret är hjälpsamma och ser till att jag får komma igång med det jag behöver, vare sig det är ett projekt eller något program som jag inte förstått mig på än.

Vad ser du framemot under din tid på ELE?
Jag ser fram emot att utvecklas och lära mig nya saker varje dag. Jag hoppas också att jag kan bli en viktig lagspelare i ELE-teamet!

Scroll to Top