Välkommen till ELE Engineering Andreas och Oscar

Andreas: 

Vem är du?  
Jag bor i Örebro tillsammans med min sambo. Min utbildning är inom maskinteknik där jag har studerat två år på yrkeshögskola i Örebro och har byggt upp kompetens i olika CAD-verktyg. I yrkeslivet har jag erfarenhet av att arbeta i Inventor.  
På fritiden utövar jag olika sporter och nu när våren närmar sig längtar jag efter årets första cykeltur på landsväg. 

Varför valde du att söka till ELE? 
Mitt intresse väcktes efter att ha besökt ELE´s hemsida där jag kunde notera den variation av uppdrag som ELE åtar sig. Fick presenterat för mig vart jag kommer in och kan bidra med mitt intresse för konstruktion och design.  

Vad har du att bidra till ELE?   
Jag kan bidra med framtagning av koncept och har ambitionen att framöver skapa modeller och ritningar för produktion. 

Vad är nytänkande ingenjörskraft för dig?  
Nytänkande ingenjörskraft för mig är nog att både kunna tänka brett, att stöta och blöta idéer tillsammans med andra. Men också att vara uppmärksam på detaljer och lösningar som finns idag. 

Oscar: 

Vem är du?  
Jag heter Oscar och bor i Eskilstuna tillsammans med min sambo. Jag har studerat på MDH i Västerås till ingenjör inom energi- & elektroteknik. Dessförinnan jobbade jag några år i Norge och England. Jag har ett stort intresse för bilar och motorer och på fritiden gillar jag att vandra, klättra, simma, läsa böcker och leta efter så kallade geocaches med min sambo. 

Varför valde du att söka till ELE?   
Jag kom först i kontakt med ELE under min skoltid, då jag blev inbjuden på mingel hos er. Ni visade bland annat upp en laddstolpe för elbilar och en transformatorstation för havsbaserad vindkraft och jag blev positivt överraskad över bredden på uppdragen. 

Vad har du att bidra till ELE?   
Jag är väldigt nyfiken av mig samt gillar att klura på saker och hoppas att jag med min nyfikenhet kan bidra med nya perspektiv. 

Vad är nytänkande ingenjörskraft för dig?   
Att vara nytänkande för mig är att ta lärdom av dina livserfarenheter och applicera dem på problem som du erhållit. Det gäller att tänka i nya banor och vara nyfiken och öppen för nya intryck, för en lösning till ditt problem kan komma från det mest oväntade hållet. 

 

Scroll to Top