Välkommen till ELE Emil & Shahab

Vem är du och vad har du för bakgrund?  
Emil heter jag och är en glad och positiv grabb på 27 år från Enköping som gillar utmaningar. Jag har gått 3 årig elektrikerutbildning på gymnasiet, därefter jobbat som elektriker i 9år. Har erfarenhet från arbete som serviceelektriker, installatörselektriker, kalkylator, arbetsledare samt har även gjort ritningar. Parallellt med att jobba läser jag en elkonstruktörsutbildning på distans i Nyköping där 1 av 3 år är avklarade. 

Vad gör du på fritiden?  
På vintern tillbringar jag en hel del tid framför datorn och på sommaren är jag mycket ute med båten.  

Hur hittade du till ELE?  
En vän som har jobbat här rekommenderade att jag skulle söka min praktik här så under våren gjorde jag min LIA här på ELE. Jag tyckte att det fungerade bra med LIAn och tackade ja när jag blev erbjuden anställning och började nu i december. 

Vad är nytänkande ingenjörskraft för dig?  
För mig handlar det om att testa nya idéer och möjliga lösningar för att komma på sätt som underlättar installationsutförandet och minskar klimatavtrycket där det ger kunden mer värde för pengarna.   

Vad tror du att du kan bidra till ELE?  
Då jag har erfarenheter från jobb ute på byggen, tänkt mycket själv och löst olika problem så har jag fått erfarenhet som kommer till nytta. Jag har även stor materialkännedom vilket är bra att ha.  

Vem är du och vad har du för bakgrund? 
Shahab Garmakey, 31 år gammal, född och uppvuxen i Västerås. Har en bakgrund inom el & nätverksteknik. Jag har arbetat främst inom samhällsinfrastruktur och industri där jag har projekterfarenhet från bl.a. vatten- och vindkraftsprojekt, Nyckelfärdiga/EPC-överföringsprojekt till EMEA-regionen, Nordiska datacenter samt Skandinaviska transformatorstationer från 24-400kV. 

Vad gör du på fritiden? 
Detta är enkelt: Äter, spelar och sover.  

Hur hittade du till ELE?  
Jag har jobbat mycket tillsammans med konsulter från ELE sedan tidigare under min tid på ABB och en tidigare kollega till mig som jobbar här på ELE just nu, tipsade mig om tjänsten.  
 
Vad är nytänkande ingenjörskraft för dig?  
Digital Substation är ett exempel på det. Generellt vill jag säga att det är ny teknik med mindre materialanvändning och lägre installationskostnader där funktion, syfte och kvalitet upprätthålls till ett lägre pris och med ett mindre behov av underhåll över tid. 

Vad tror du att du kan bidra till ELE?  
Med min arbetslivserfarenhet från stora globala företag & projekt, både på tillverkar och beställarsidan kan jag tillföra flera insikter & erfarenhet. 

Känner du någon som skulle passa hos oss?
Läs mer om våra lediga tjänster via länken nedan: 

Scroll to Top