Back in Business – Välkommen till ELE Henni!

Hösten är i gång och vi välkomnar Henni Hellström till ELE!
Efter en sommar och Svemester är vi igång igen med våra projekt och med våra skräddarsydda, unika lösningar för våra kunder!

ELE Engineering & ELE Manufacturing, marknadsansvarig

Henni Hellström, välkommen till ELE! Vem är du?
Jag är en 36-årig marknad- och varumärkesstrateg som brinner för utveckling och förändringsledning. Jag bor i Västerås dock jag är född och uppvuxen i Finlands metropol: Helsingfors. Jag är utbildad inom ledarskap, marknadsekonomi och förändringsledning och har ett stort intresse för positiv psykologi, hälsokost och träning.

Vad fick dig att söka till just ELE?
När jag letade efter ett nytt jobb,  fick tips att söka på tjänsten som marknad- och kommunikationsansvarig (1-års vikariat) på ELE. Det som lockade mig till ELE var möjligheten att utveckla och implementera nya marknadsstrategier och att jobba med förbättringsprocesser kopplade till digital marknadsföring, varumärkesarbete och Employer Branding. 

Vad har du fått göra sedan du började?
Sedan jag började har jag påbörjat ett större arbete inom att analysera vår digitala närvaro på webben, skapa en digital åtgärdsplan och att forma en digital strategi för att synliggöra ELE för våra befintliga och potentiella kunder runt om i Sverige.

Hur trivs du och vad tycker du om ELE så här långt?
Det är fantastiskt roligt att vara en del av ett företag som har otrolig bredd på kompetens, innovationsförmåga, gemenskap och värderar trivseln i arbete högt. Jag trivs otroligt bra här!

Vad ser du framemot under din tid på ELE?
Jag ser fram emot att vara en drivkraft som sätter igång hjulet att snurra. Vår digitala närvaro ska öka markant på Google samt på andra digitala plattformar såsom LinkedIn och Facebook där våra kunder finns. Jag ser även framemot att jobba med vårt budskap! – Vi ska bli tydligare på att berätta hur vi kan hjälpa till och vad vi erbjuder!

Scroll to Top