Erfarna teknikinformatörer till Västerås sökes!

Är du bra på att förklara avancerad teknik på ett sätt som användaren lätt kan förstå? Kan du göra det genom att använda text och bild? Då kan du vara den vi söker! Nu letar vi efter erfarna teknikinformatörer som gillar utmaningar!

Arbetsbeskrivning
Som teknikinformatör hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med framtagning av tekniska instruktioner för ett brett spektrum av produkter. Du kan också få arbeta med att hjälpa våra kunder med verksamhetsprocesser eller CE-märkning av produkter. Du blir en del av ett härligt gäng där du jobbar under eget ansvar med varierande arbetsuppgifter. Våra kunder är spridda över olika branscher vilket ständigt ger dig möjlighet till nya utmaningar.

Vem är du?
Vi söker efter dig som har ett genuint intresse för teknik, är nyfiken på att lära dig nya saker och har förmåga att med bild och text kunna förklara teknik på ett lättförståeligt sätt. Du har bred kunskap gällande direktiv i branschen som exempelvis maskindirektivet.

Som person är du strukturerad och har en ansvarskännande inställning. Du är driven och utåtriktad och samtidigt bra på att samspela och kommunicera med andra i ditt dagliga arbete. Självklart uttrycker du dig väl genom tal och skrift i både svenska och engelska. Du som söker bör ha en relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande samt mångårig erfarenhet inom yrket som teknikinformatör, informationsingenjör eller teknisk skribent.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Teknikinformatör, Västerås” och skicka ditt CV samt personliga brev till camilla.razpotnik-blanksvärd@ele.se. När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.

All form av rekryteringshjälp undanbedes

Det här är ELE
ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till teknikintensiva företag. Vi utför allt från uppdrag på några timmar, till helhetsåtaganden. Med hjälp av vårt nystartade systerbolag ELE Manufacturing har vi nu även möjlighet att producera och tillverka det kunden efterfrågar, både utifrån våra egna och kundens ritningar. På ELE jobbar vi alltid utifrån kundens önskemål och ser till att hitta den bästa lösningen för varje enskilt projekt. Vi tar ansvar för helheten och hjälper till med allt från idé till en nyckelfärdig utrustning. ELE är med andra ord företaget med all kompetens samlad under samma tak.

Förmåner
Kollektivavtal, flexibel arbetstid, arbeta hemifrån, friskvårdsbidrag, mobiltelefon, varierande arbetsuppgifter, profilkläder, semesterersättning, tjänstegrupplivs-försäkring samt aktiviteter så som vår årliga gala.

Nyckelord
Teknikinformatör, informationsingenjör, teknisk skribent, konsult, senior, illustratör, dokumentation.

Kontaktperson
Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta Camilla Razpotnik-Blanksvärd.