ELE:s kontorschef i Sundsvall har ordet!

ELE Engineering
ELE Engineering - Sundsvall chef

Beatrice, du är chef i Sundsvall och har varit med från början. Hur kommer det sig att ELE etablerade sig i Sundsvall? 
Idén om ett Sundsvallskontor, eller snarare idén om att vår familj skulle flytta till Sundsvall, föddes sommaren 2016 när vi passerade Sundsvallsbron på väg hem från ett hockeyläger i Skellefteå. Vi bestämde oss i princip där och då för att flytta till Västernorrland. Kort efter det frågade jag våra ägare om jag kunde få anställa min man och starta ett kontor i Sundsvall, vilket de sa ja till.

När invigdes Sundsvallskontoret?
Det var sommaren 2017.

Du jobbade väl på ELE i Borlänge innan Sundsvallskontoret startades? Vad var din roll där?
Jag började som enhetschef på ELE i Borlänge sommaren 2011 och har sedan haft ett flertal olika roller, men i princip varit ansvarig för kontoret mellan 2011-2016.

Hur många är ni på Sundsvallskontoret och vilka typer av uppdrag har ni?
Vi är sju anställda på ELE i Sundsvall idag och har projekt och uppdrag främst inom mekanik såsom anläggningskonstruktion, produktionsteknik, produktutveckling, helhetsåtaganden, testriggar, lyftredskap mm. Vi har även uppdrag inom maskinsäkerhet och CE-märkning.

Vad trevligt att få en inblick på ELE:s verksamheter i Sundvall. Vill du även berätta lite om dig själv?
Beatrice Heinås, 42 år, bor i villa i Sundsvall med man (som också jobbar på ELE Engineering) och tre grabbar på 6, 12 och 15 år. Tycker om att vara ute i skog och mark med familjen samt tillbringar mycket tid i ishallen då alla tre grabbarna spelar hockey. När möjlighet finns är vi gärna i någon av våra stugor i Edsbyn eller Åre.

Det går bra för ELE Engineering. Vad tror du är ELE:s framgångskoncept?
För mig sammanfattar våra ledord Nytänkande Ingenjörskraft och Nytänkande Produktionskraft vårt framgångskoncept bra. Vi hjälper kunden att identifiera rätt problem och att hitta rätt lösning på problemet. Vi utnyttjar vår samlade erfarenhet och kompetens för att tänka nytt i varje projekt och uppdrag. Tillsammans med ELE Manufacturing, i Edsbyn, erbjuder vi även tillverkning för att kunna leverera kompletta lösningar. Dessutom är vi väldigt snabbfotade både när det gäller såväl projekt och service till kunder.

Vad är det bästa med att jobba på ELE enligt dig?
Det bästa är nog den ständiga utvecklingen både för företaget som helhet och för mig personligen. Vi blir hela tiden lite bättre och har det lite roligare tillsammans. 

Scroll to Top