Ledig tjänst: Senior mekanikkonstruktör/konstruktionsledare, Sundsvall

Vi behöver utöka vår kapacitet i Sundsvall för att kunna möta kundernas intresse för våra tjänster, såväl på plats hos kunderna som leveransprojekt och helhetsåtaganden. 

Arbetsbeskrivning 
I rollen som senior mekanikkonstruktör/konstruktionsledare får du möjlighet att kombinera ditt teknikintresse med att leda och driva projekt i samarbete med kollegor och kunder.

Arbetsuppgifter, projekt och uppdrag varierar när det gäller både omfattning som teknikområde samt om det utförs på plats hos våra kunder eller från vårt eget kontor. Totalåtaganden drivs i nära samarbete med kund, ELE:s samlade ingenjörskompetens och ELE:s verkstad. Våra leveransprojekt innefattar ofta konceptutveckling, offert, konstruktion, CE-märkning, tillverkning och installation av specialmaskiner, fixturer, riggar och verktyg till stål-, trä-och verkstadsindustri. Du ansvarar vanligtvis för ett projekt från offertskede till komplett leverans och installation hos kund.

Kvalifikationer   
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet som mekanik- eller maskinkonstruktör. Du är flexibel, social och framförallt tar du egna initiativ och känner ett stort ansvar för att driva dina åtaganden i mål. Du ska kunna arbeta strukturerat och organiserat samt har ett driv att utvecklas och söka ny kunskap. Det är självklart för dig att vara en lagspelare som delar med dig av din kompetens och har kunden i fokus. Du som söker bör vara ingenjör i maskinteknik eller motsvarande samt ha några års erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du har erfarenhet av specialmaskiner och maskindirektivet. Även kunskap inom FEM, hydraulik och pneumatik är meriterande.  Som person är du driven och prestigelös. Du har en ansvarskännande inställning och är bra på att koordinera, samspela och kommunicera med andra i ditt dagliga arbete. Dessutom uttrycker du dig väl i tal och skrift, både i svenska och engelska. 

Vi erbjuder 
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Du kommer också att arbeta nära våra kunder.  Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt. Läs mer om oss på www.ele.se

Ansökan 
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”senior konstruktör” och skicka ditt CV samt personliga brev till beatrice.heinas@ele.se
När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna. 

All form av rekryteringshjälp undanbedes!

ELE Engineering - Sundsvall Chef

Beatrice Heinås
Enhetschef i Sundsvall
073-665 10 46
beatrice.heinas@ele.se

Scroll to Top