Samarbete mellan ELE och Pacwire

I ELE har vi hittat den perfekta samarbetspartnern där vi tillsammans med ELEs breda kompetens inom båda konstruktion och tillverkning löser de komplexaste problemen. Då ELE har helheten innebär det en snabb leverans med hög kvalité.

Vilka är ni på Pacwire och varför har ni anlitat ELE?
Pacwire är ett tillverkande bolag som finns i Söråker, strax norr om Timrå. Vi har inte alla kompetenser eller möjligheter innanför våra egna väggar att driva förbättringsprojekt och där har ELE varit väldigt bra för oss med den helhet de har kunnat erbjuda. Det jag skulle vilja lyfta fram lite extra gällande ELE är samarbetet och kundbemötandet vilket varit fantastiskt bra i de projekt vi haft tillsammans.

Vad gör vi på ELE tillsammans med er på Pacwire?
För oss har ELE varit den perfekta samarbetspartnern med bred kompetens inom både konstruktion och tillverkning, allt från idé till färdigställande. I senaste projektet har ELE tillverkat och tagit fram dokumentation till två fällbara trådavrullare med integrerade riktverk.  Bredden och kompetensen hos ELE är något jag uppskattar mycket, ELE kan hålla ihop helhetsåtaganden i delar där vi själva inte har kompetens eller möjlighet.

Vad är det bästa med att jobba tillsammans med ELE?
Det bästa är att ELE är ett bolag som har ett komplett utbud av tekniska tjänster och är väldigt lätta att jobba tillsammans med. Vi har varit väldigt nöjda med de uppdrag där vi anlitat ELE. De har duktiga medarbetare som är intresserade och engagerade, de gör det lätt att diskutera och bolla idéer för problemlösning.

Scroll to Top