Projektör/konstruktionsledare inom säkerhet, Västerås

Vi behöver bli fler inom vårt team som hanterar projektering inom säkerhet, har du en lång erfarenhet av säkerhetsrelaterade projekt och en vilja att förmedla din kunskap till kommande generationer då är du rätt person för oss.


Arbetsbeskrivning
I rollen som projektör/konstruktionsledare hos oss kommer du att arbeta med både brandlarm, inbrottslarm, passersystem, CCTV och datanät inom offentliga byggnader, fastigheter samt stationsanläggningar. Det här innebär att du kommer ta fram underlag för förstudier, granskningshandlingar, förfrågningsunderlag samt bygg- och relationshandlingar. Projekten är säkerhetsklassade och arbetet genomförs normalt i olika projektteam i varierande storlek.

Vem är du? 
Vi söker dig med mångårig erfarenhet av projektering och med kunskap om att arbeta med att konstruera och rita installationsritningar för säkerhetssystem. Som person är du trygg, resultatorienterad och har en vilja att utvecklas. Vi ser även att du är driven och ansvarstagande, då du får eget ansvar för dina projekt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både i svenska och engelska. Det är meriterande om du är certifierade inom brand, inbrott eller CCTV.

Vi erbjuder
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt. Läs mer om oss på www.ele.se.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Projektör Säkerhet” och skicka ditt CV samt personliga brev till sari.makela@ele.se. När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.

All form av rekryteringshjälp undanbedes!

Scroll to Top