Projektledare, Sundsvall

Vill du utvecklas som projektledare samtidigt som du får möjlighet att påverka och bidra till utvecklingen av vårt kontor i Sundsvall? Gillar du teknik och utmanade projekt? Då har vi tjänsten för dig! 

Arbetsbeskrivning 
I rollen som projektledare tar du ett helhetsansvar samtidigt som du samordnar och får möjlighet att skapa förutsättningar för utveckling i ett spännande företag med teknikledande kunder. Dina arbetsuppgifter varierar och kan bestå av allt ifrån uppgifter inom teknik, riskhantering, kvalitet, ekonomi, dokumentation, IT, verksamhetsstyrning eller projekteringsstyrning. Allt är beroende på vad du har för erfarenheter och önskemål, vi gör alltid vårt bästa för att matcha rätt uppdrag med rätt person. Projekt och uppdrag varierar i teknikområden, tid och omfattning, likaså om det genomförs på plats hos kund eller hemma på vårt kontor.

Vem är du?  
Vi söker dig som har bred erfarenhet inom projektledning, projekteringsledning och/eller som projektingenjör inom elkraft, industri och/eller IT. Du har ett tekniskt intresse och drivs av utmanande projekt. Du är ska också vara en lagspelare, ha hög kundfokusering och lätt för att anpassa dig till nya situationer. Vidare är du noggrann och har en god analytisk och strategisk förmåga.

Du som söker bör ha en relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande samt mångårig erfarenhet inom yrket. Det är en fördel om du har ett brett kontaktnät inom industrin i Västernorrland.

Vi erbjuder
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt. Läs mer om oss på www.ele.se.

Ansökan 
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Projektledare” och skicka ditt CV samt personliga brev till beatrice.heinas@ele.se. Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta Beatrice Heinås, 073-665 10 46 beatrice.heinas@ele.se.
All form av rekryteringshjälp undanbedes.

Kontaktperson 
Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta Beatrice Heinås.

Beatrice Heinås
073-665 10 46
beatrice.heinas@ele.se