Projektledare - Sundsvall, Borlänge, Västerås

Offshoreanläggning i Nordsjön, aluminiumindustri i Västernorrland eller elektrifiering i Moskva? Som ingenjör hos oss finns alla möjligheter! Vi växer och behöver bli fler projektledare på samtliga kontor. Vi behöver dig för att kunna fortsätta erbjuda den bästa lösningen för våra kunder. 

Arbetsbeskrivning  
En roll som projektledare hos ELE är omväxlande och ger stora möjligheter att påverka såväl arbetsuppgifter som utvecklingen av kontoret. Som projektledare ansvarar du för projekt på kontoret eller ute hos kunder. 

Dina arbetsuppgifter varierar och kan bestå av allt ifrån uppgifter inom teknik, riskhantering, kvalitet, ekonomi, dokumentation, verksamhetsstyrning eller projekteringsstyrning. Allt är beroende på vad du har för erfarenheter och önskemål, vi gör alltid vårt bästa för att matcha rätt uppdrag med rätt person. Projekt och uppdrag varierar i teknikområden, tid och omfattning, likaså om det genomförs på plats hos kund eller hemma på vårt kontor.  

Vem är du?  
Vi söker dig som har bred erfarenhet inom projektledning, projekteringsledning och/eller som projektingenjör inom elkraft eller industri. Du har ett tekniskt intresse och drivs av utmanande projekt. Du ska också vara en lagspelare, ha hög kundfokusering och lätt för att anpassa dig till nya situationer.  Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.  Vidare är du noggrann och har en god analytisk och strategisk förmåga.  Du som söker bör ha en relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande samt mångårig erfarenhet inom yrket. Det är en fördel om du har ett brett kontaktnät inom industrin i din region.  Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.   

Vi erbjuder  
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt. Läs mer om oss på www.ele.se 

Om ELE 

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden. Tillsammans med vårt systerbolag ELE Manufacturing kan vi producera och tillverka det kunden efterfrågar, både utifrån våra egna och kundens ritningar.  

På ELE arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder. 

Ansökan    
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”projektledare” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokan.sundsvall@ele.se,  ansokan.borlange@ele.se,  ansokan.vasteras@ele.se . När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.    

All form av rekryteringshjälp undanbedes!   

Kontaktpersoner: 
Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta oss:  

ELE Engineering - Sundsvall Chef

Beatrice Heinås
Chef Sundsvall
073-665 10 46
beatrice.heinas@ele.se

ELE Engineering- Chef i Borlänge

Anna Wahlberg
Chef Borlänge
073-044 01 40
anna.wahlberg@ele.se

Mauricio Espinosa
Chef Västerås
070-19 07 801
mauricio.espinosa@ele.se

Scroll to Top