Nytt år! Ny arbetsplats?

Nytt år! Kanske är det dags för en ny arbetsplats också? De flesta har återgått till rutiner och vardagen efter julledigt. Dock finns det nog en mängd människor som känner stress och ångest för att återgå till arbetsplatsen. Du kanske känner att du inte längre...

 

Nytt år! Kanske är det dags för en ny arbetsplats också? De flesta har återgått till rutiner och vardagen efter julledigt. Dock finns det nog en mängd människor som känner stress och ångest för att återgå till arbetsplatsen, kanske är du en av dem? Du kanske känner att du inte längre blir utmanad? Eller att du inte får jobba med de arbetsuppgifter du tycker är roligast? Eller så handlar det helt enkelt om att du vill få en nystart. Oavsett anledning är det dags att testa på något nytt om du ställt dessa frågor till dig själv senaste tiden. Kan det vara så att ELE är lösningen?

ELE är företaget med de stora möjligheterna! Vi har en platt organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Våra medarbetare har möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och vi uppmuntrar alla att vara med och påverka det öppna företagsklimatet.

Med kollektivavtalet Almega – teknik och design arbetar du under trygga förhållanden. Vi har flexibel arbetstid, ger dig möjlighet att arbeta hemifrån och erbjuder varierande arbetsuppgifter. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag, profilkläder och en hel del andra generösa arbetsvillkor.

Just nu har vi flera lediga tjänster, men skulle ingen passa som handen i handsken är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan till oss. Vi får ständigt in nya projekt som varierar i både storlek och kompetensbehov. Det gör att vi alltid är på jakt efter nya kollegor! Tror du att ELE skulle kunna vara din nystart? Skicka in din ansökan redan idag: info@ele.se eller besök vår sida för lediga tjänster!