Ny chef i Borlänge


I slutet av sommaren fick vårt kontor i Borlänge en ny chef och vi är otroligt glada att få hälsa Anna välkommen till ELE.

Anna, berätta lite om dig!
’’Under de senaste 10 åren har jag jobbat inom rekrytering och bemanning och då mestadels inom affärsområdet industri och logistik. Nu ser jag framemot nya utmaningar! På fritiden gillar jag att laga god mat och bjuda hem mina vänner. Ett av mina största intressen är musik så det blir många festivaler under ett år samt att jag själv spelar trummor i ett punk/rock band.’’

Vad fick dig att välja ELE som din nästa utmaning?
’’Så fort jag såg annonsen blev jag nyfiken och tyckte att tjänsten lät väldigt intressant. Jag har flera års erfarenhet av att sälja och bearbeta kunder men det här med att jobba med ingenjörer har jag aldrig gjort och det tyckte jag verkade både roligt och spännande. Att ELE dessutom tillverkar fysiska lösningar till kunder och inte bara säljer konsulter tyckte jag är kul.’’

Är det något som hittills överraskat dig med ELE?
’’Det som har överraskat mig mest är vilken otroligt bred portfölj vi har på ELE. Vi kan ju både bygga, tillverka, konstruera och hjälpa till med alla möjliga olika lösningar. Vilket också öppnar upp till så mycket mer än att ’’bara’’ sälja konsulter.’’

En annan sak som har förvånat mig är vilket otroligt aktivt kontor det är i Borlänge. Jag bli svettig bara jag kommer hit! Sen är alla väldigt trevliga, det brukar i regel alltid vara någon som sätter sig på tvären men inte här, här är det öppenhet och kamratskap hela vägen.’’

Vad ser du för möjligheter och utmaningar i din roll?
’’Möjligheterna är att marknadsföra ELE och alla våra tjänster till nya kunder som vi inte tidigare har besökt. Jag har ett stort nätverk av kunder som jag tidigare har jobbat med, nu vill jag se hur vi kan hjälpa dem på ett annat sätt än att hyra ut en industrikonsult. Vi ska växa på affärssidan och få nya kunder och därmed också få möjlighet att bli fler anställda.’’

’’Den största utmaningen för mig är att jag behöver lära mig mer om teknik och konstruktion, vilket är något jag aldrig har jobbat med tidigare. Det är många nya begrepp och system som jag behöver sätta mig in i för att vardagen ska bli enklare. Jag har fått enorm support av alla kollegorna som stöttar och hjälper mig när jag inte förstår, något jag är väldigt tacksam för.’’