Vi välkomnar Nina till ELE i Sundsvall!

ELE Engineering-Sundsvall- Nina

Vad trevligt att du har börjat hos oss! Innan du ska berätta om dig själv, kan inte du berätta om hur du hittade till oss?
En ljus sommarnatt långt ute i obygden, hos goda vänner så träffade jag vänner till mina vänner. Det visade sig att en av dessa vänner jobbade på ELE och efter lite samtal så insåg vi att vi det fanns många yrkesmässiga gemensamma nämnare. Jag skickade in mitt CV och några veckor senare hade jag börjat min nya anställning.

Så vem är du och vad har du gjort innan du började på ELE?
Jag är 47 år, bor i Kvissleby tillsammans med min familj bestående av make, två döttrar och en sibirisk katt. Jag kommer närmast från ett stort konsultbolag där jag varit anställd de senaste 7 åren. För att summera ihop över 20 års erfarenhet så har min karriär gått från maskinkonstruktion till anläggningskonstruktion och sedan utvecklats mot rörkonstruktion. Nu har min inriktning svängt vidare mot projektledning, riskanalyser och CE-märkning.

Vad är din roll hos oss? Vad kommer du att göra hos oss alternativt vad har du hunnit att göra hittills.
Jag kommer i första hand att arbeta med projektledning och riskanalyser/CE-märkning. Min erfarenhet och min inriktning har lett till att jag har en hel del erfarenhet inom många olika discipliner inom industrin. Jag är även certifierad inom projektledning enligt IPMA, nivå D.
Hittills har det blivit många kundbesök, ett antal riskanalyser och en del maskinkonstruktion. Väldigt varierat och det är jättekul.

Vad tycker du är det bästa med ELE?
Att alla beslut är så nära! Det är så enkelt att hitta rätt person inom företaget.

Vad är nytänkande ingenjörskraft för dig?
Att få kunden att känna sig trygg med ny teknik. Att se nya infallsvinklar på ett gammalt problem och därigenom lösa det.

Scroll to Top