Möt Henni, ELE Engineerings affärsutveckling- och kommunikationsansvariga

Henni Hellström, grattis till din nya roll på ELE! 

Tack så mycket!  
Många känner mig redan som ansvarig för ELE Engineerings kommunikation och marknadsföring. 

Sommaren 2020 började jag som TF marknadsansvarig här på ELE Engineering. Tanken var att jag under ett års tid skulle utveckla och ansvara för ELEs marknadskommunikation. 
Det var ett otroligt spännande år med mycket nytt! 
– Jag hade inte tidigare arbetat inom teknik- eller energibranschen, men tack vare mitt mindset: ” Detta har jag inte gjort sedan tidigare, men jag lär mig det”, klarade jag av och lärde mig navigera i helt nya miljöer och byggde på mina kunskaper.  

Nu kliver jag in som affärsutvecklingsansvarig och kommer även i fortsättningen att ansvara för ELEs kommunikation både internt och externt.  

Det finns ingenting roligare enligt mig än att kunna förbättra, optimera och utveckla processer, strategier och människor. Att kunna plantera ett frö, vattna det och få det att växa till en färgglad blomma; det brinner jag för! 

Jag kommer från en entreprenörsfamilj. Både min mor och hennes föräldrar hade ett eget företag, vilket har gett mig otroligt breda kunskaper inom verksamhetsutveckling och om hur det är att utveckla sin affärsidé och sina kunderbjudanden. Under min uppväxt fick jag ofta varierande uppgifter allt ifrån att göra ett bokslut till att göra marknadsundersökningar eller leta efter nya kunder. Detta har gett mig perspektiv i roller.  

Nu ser jag otroligt mycket framemot att fortsätta utveckla ELE Engineering tillsammans med alla mina härliga kollegor på ELE.  

Scroll to Top