Realisera dina innovativa idéer hos oss!

Vi är ett nytänkande ingenjörsföretag, som ständigt eftersträvar utveckling och nya innovativa lösningar.

Utveckla din kompetens och få inflytande över din karriär!

ELE har en platt organisation, ett öppet klimat och korta beslutsvägar.

Driv spännande och varierande projekt i en utvecklande miljö!

Hos oss är du din egen projektledare.

ELE är företaget med de stora möjligheterna! Vi har en platt organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Våra medarbetare har möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och vi uppmuntrar till att vara med och påverka det öppna företagsklimatet.

Spontanansökan

ELE Manufacturing är fortfarande i ett uppstartskede och än så länge jobbar vi främst med att bygga upp verksamheten. Vi är däremot alltid på jakt efter nya kollegor. Tror du att du skulle trivas hos oss? Tveka inte att skicka in en spontanansökan!

Skicka in ditt CV och ett personligt brev till info@elemanufacturing.se / info@ele.se / kristian.ronnqvist@ele.se och skriv ”Spontanansökan” i ämnesraden.

Vill du veta mer? Fika med oss!

Vi berättar gärna mer om ELE och hur vi kan hjälpa dig och ditt företag. Skicka iväg ett mail till oss på info@ele.se för att boka in ett förutsättningslöst möte över en kopp kaffe/te. Eller ring oss på 073-514 89 00. Vi vill gärna visa dig vår nya verkstad och se hur vi kan samarbeta med ditt företag.

Fredrik

”Det roligaste är variationen mellan olika uppdrag och projekt. Jag får ta på mig rollen som både konstruktör och projektledare och arbetsuppgifterna är olika beroende på vilken fas projektet beginner sig i”

Hantverkargatan 18
828 31 Edsbyn

info@ele.se
Org. nr: 556908-8585

Scroll to Top