Mekanikkonstruktörer till ELE Engineering i Borlänge

Brinner du för teknisk utveckling och vill ha ett kreativt arbete där du skapar framtidens teknik? Då är ELE rätt för dig. Vi växer och behöver flera mekanikkonstruktörer för att fortsätta erbjuda den bästa lösningen för våra kunder. 

Arbetsbeskrivning   
Som mekanikkonstruktör hos oss får du möjlighet att kombinera ditt teknikintresse med att driva projekt i samarbete med kollegor, kunder och våra samarbetspartners. Uppdrag och projekt utförs såväl på plats hos kunderna som leveransprojekt och helhetsåtaganden från våra kontor. Arbetsuppgifter, projekt och uppdrag anpassas efter din förmåga och varierar både i omfattning och teknikområde. Våra projekt kan innefatta allt från offert, konceptutveckling, konstruktion och CE-märkning till tillverkning och installation av specialmaskiner, fixturer, riggar och verktyg. Du är vanligtvis inblandad i ett projekt från offertskede till komplett leverans och installation hos kund. Din utveckling är central och vi ser till att uppdragen passar just dig och din utveckling.  

Kvalifikationer     
Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet och vill utvecklas i din roll som mekanik- eller maskinkonstruktör. Du är flexibel, social och prestigelös och framför allt tar du egna initiativ och känner ett stort ansvar för att driva dina åtaganden i mål. Du ska kunna arbeta strukturerat och organiserat samt har ett driv att utvecklas och söka ny kunskap. Det är självklart för dig att vara en lagspelare som delar med dig av din kompetens och har kunden i fokus.  
Dessutom uttrycker du dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.  

Vi erbjuder   
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att vara med och utforma företaget och vår väg mot framtiden. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt.

Något av det vi erbjuder dig:

  • Marknadsmässig lön
  • Kollektivavtal och pensionsavsättning
  • Utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdbidrag
  • Företagshälsovård
  • Flexibel arbetstid
  • Profilkläder
  • Sommarfest
  • AW aktiviteter

Läs mer om oss på www.ele.se.   

Ansökan   

Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”mekanikkonstruktör” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokan.borlange@ele.se När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.   

All form av rekryteringshjälp undanbedes!  

ELE Engineering- Chef i Borlänge

Anna Wahlberg
Chef Borlänge
073-044 01 40

Scroll to Top