Mekanikkonstruktor/Lead engineer, Västerås

Är du en erfaren mekanikkonstruktör som vågar tänka i nya banor och är på jakt efter nya utmaningar? Sök till oss!

Arbetsbeskrivning
Som mekanikkonstruktör/Lead engineer hos oss kommer du att jobba med uppdrag åt våra kunder, det kan vara allt ifrån 3Dmodellering och ritningsframtagning till att ta fram nya innovativa lösningar i utvecklingsprojekt. Din roll i projekten kan variera mellan att vara konstruktör, projektledare eller Lead engineer för en projektgrupp. Våra kunder är spridda över olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda omväxlande projekt och möjlighet till nya utmaningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör och har goda kunskaper i något av de vanligaste CAD-verktygen. Du ska även ha erfarenhet av ritningsframtagning samt material och tillverkningsmetodik. Har du jobbat med Model Based Engineering är det en fördel. I grunden har du ett teknikintresse och några års erfarenhet från produktutveckling och konstruktion. Du trivs att arbeta tillsammans med andra och är lyhörd för kundens vision. För att trivas i rollen ska du arbeta strukturerat samt ha ett driv att utvecklas och söka ny kunskap.

Som person är du driven och prestigelös. Du har en ansvarskännande inställning och är bra på att koordinera, samspela och kommunicera med andra. Dessutom uttrycker du dig väl genom tal och skrift, både i svenska och engelska.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ’’Mekanikkonstruktör Västerås’’ och skicka ditt CV samt personliga brev till camilla.razpotnik-blandsvard@ele.se. När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.

All form av rekryteringshjälp undanbedes!

Det här är ELE
ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till teknikintensiva företag. Vi utför allt från uppdrag på några timmar, till helhetsåtaganden. Med hjälp av vårt nystartade systerbolag ELE Manufacturing har vi även möjlighet att producera och tillverka det kunden efterfrågar, både utifrån våra egna och kundens ritningar. På ELE jobbar vi alltid utifrån kundens önskemål och ser till att hitta den bästa lösningen för varje enskilt projekt. Vi tar ansvar för helheten och hjälper till med allt från idé till en nyckelfärdig utrustning. ELE är med andra ord företaget med all kompetens samlad under samma tak.

Förmåner
Kollektivavtal, flexibel arbetstid, arbeta hemifrån, friskvårdsbidrag, förmånscykel, mobiltelefon, varierande arbetsuppgifter, profilkläder, semesterersättning, tjänstegrupplivs försäkring, aktiviteter så som vår årliga gala.

Nyckelord
Mekanikkonstruktör, konstruktör, produktutvecklare, produktionsutrustning, ingenjör, projektledare, konsult, anläggningskonstruktion, MBE, MBD.

Kontaktperson
Har du frågor eller funderingar om tjänsten? Välkommen att kontakta Camilla Razpotnik-Blanksvärd