Mekanikkonstruktör, Västerås

Vi i Västerås söker dig som är mekanikkonstruktör och kan konsten att konstruera!

Är du på jakt efter nya utmaningar? Vill du vara med och påverka din arbetssituation? Som ingenjör hos oss får du många gånger ansvar för kompletta projekt, från ax till limpa. Arbetsuppgifterna är varierande och du arbetar under eget ansvar, samtidigt som du blir en del av ett härligt gäng. Nu söker vi efter en erfaren och driven mekanikkonstruktör till vårt kontor i Västerås. Du behöver ha en teknisk utbildning på högskolenivå och några års erfarenhet som konstruktör.

Arbetsbeskrivning

Som mekanikkonstruktör hos oss kommer du att jobba med våra kunders utvecklingsprojekt, från förstudie till idrifttagning. Våra kunder är spridda över olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda omväxlande projekt och möjlighet till nya utmaningar.

Du kommer att ingå i ett team med kunniga och hjälpsamma kollegor där du får arbeta med bland annat produktutveckling, anläggningskonstruktion och produktutrustning. Vi söker dig som kan konsten att konstruera och leda projekt samt har erfarenhet av att jobba i CAD-verktyg. Har du erfarenhet att jobba som konsult är det meriterande.

Som person är du driven och prestigelös. Du har en ansvarskännande inställning och är bra på att koordinera, samspela och kommunicera med andra i ditt dagliga arbete. Dessutom uttrycker du dig väl genom tal och skrift, både i svenska och engelska.

Ansökan

Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Mekanikkonstruktör” och skicka ditt CV samt personliga brev till peter.andersson@ele.se.
När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt de nya GDPR-reglerna.

Det här är ELE

ELE är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till teknikintensiva företag. Vi utför allt från uppdrag på några timmar, till helhetsåtaganden. ELE har resurser och flexibilitet för leveranser med korta ledtider.

Vi genomför våra uppdrag med målet att hitta den bästa lösningen till våra kunder och söker alltid efter nya och unika lösningar. På ELE har vi har en öppen atmosfär med högt i tak där vi jobbar tillsammans och över gränserna. Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans och med stöd av kollegor.

Förmåner

Kollektivavtal, flexibel arbetstid, arbeta hemifrån, friskvårdsbidrag, mobiltelefon, varierande arbetsuppgifter, profilkläder, semesterersättning, tjänstegrupplivs-försäkring samt aktiviteter så som vår årliga gala.

Nyckelord

Mekanikkonstruktör, konstruktör, produktutvecklare, produktutrustning, ingenjör, projektledare, konsult, anläggningskonstruktion

Kontaktperson

Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta oss. Kontaktuppgifter till berörd person hittar du nedan.

Peter Andersson
Chef Energi
073-519 02 57
peter.andersson@ele.se