Mekanikkonstruktör, SuNDsvall

Mekanikkonstruktör med driv sökes till vårt kontor i Sundsvall!

Är du på jakt efter en nystart? Nya utmaningar och ny arbetsplats? Eller kanske är du ute efter ett mer flexibelt arbete där du även har möjligheten att få vara med och påverka? Då har du kanske hamnat rätt!

Vi behöver nu förstärka vårt team av mekanikkonstruktörer i Sundsvall med en eller flera seniora mekanik/maskinkonstruktörer som kan ta ansvaret som konstruktionsledare i stora och små projekt på vårt kontor. Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå och/eller flerårig erfarenhet som konstruktör, gärna från verkstadsindustrin.

Arbetsbeskrivning

Som mekanikkonstruktör hos oss är du driven och utåtriktad. Du är bra på att samspela och kommunicera med andra i ditt vardagliga arbete. Du uttrycker dig dessutom väl i tal och skrift på svenska såväl som engelska. Dessutom har du en drivkraft att ta ett stort ansvar och har en förmåga att stärka andra. Vi ser gärna att du vill ta en roll där konceptutveckling, tekniska diskussioner och granskningar och tekniskt stöd i flera projekt parallellt upptar en stor del av din tid.

Du kommer ingå ett team med kunniga och hjälpsamma kollegor och hos oss får du ofta jobba med projekt från specifikation till igångkörning. Beroende på projektens omfattning är det ibland en ensam ingenjör, med hjälp och stöd av kollegor, som gör allt i projektet. Vid större projekt som kompletta maskiner eller andra mer omfattande projekt är ofta flera konstruktörer, projektledare och el- och automationsingenjörer inblandade.

Ansökan

Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Mekanikkonstruktör Sundsvall” och skicka ditt CV samt personliga brev till beatrice.heinas@ele.se.
När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt de nya GDPR-reglerna.

Det här är ELE

ELE är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till teknikintensiva företag. Vi utför allt från uppdrag på några timmar, till helhetsåtaganden. ELE har resurser och flexibilitet för leveranser med korta ledtider.

Vi genomför våra uppdrag med målet att hitta den bästa lösningen till våra kunder och söker alltid efter nya och unika lösningar. På ELE har vi har en öppen atmosfär med högt i tak där vi jobbar tillsammans och över gränserna. Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans och med stöd av kollegor.

Förmåner

Kollektivavtal, flexibel arbetstid, arbeta hemifrån, friskvårdsbidrag, mobiltelefon, varierande arbetsuppgifter, profilkläder, semesterersättning, tjänstegrupplivs-försäkring samt aktiviteter så som vår årliga gala.

Nyckelord

Mekanikkonstruktör, maskinkonstruktör, CAD, beräkning, konstruktionsledare, teknikledare, produktutveckling, specialmaskiner, konceptutveckling, granskning, verkstadsindustri, stålindustri.

Kontaktperson

Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta oss. Kontaktuppgifter till berörd person hittar du nedan.

Beatrice Heinås
Chef Industri
073-655 10 46
beatrice.heinas@ele.se