Nu söker vi på ELE Engineering i Sundsvall nya kollegor med kompetens inom maskin-/mekanikkonstruktion. Du har möjligheten att få jobba med ett härligt gäng industrikonsulter som tillsammans med våra kunder skapar de bästa lösningarna. Vi har högt tryck och behöver bli fler för att möta våra kunders behov.

Dina arbetsuppgifter:
Som konsult hos oss på ELE kommer du att jobba tillsammans med våra kunder, leverantörer och naturligtvis övriga ELE-kontor i Sverige. Uppdragen genomförs antingen ute hos våra kunder eller på vårt kontor. Vi är ofta med i hela kedjan från förfrågningsunderlag till idrifttagning. Förutom konstruktionsarbete kommer du att jobba med offerter, tekniska utredningar och förstudier. För rätt person kommer det även finnas möjlighet till uppdrags- och projektledning. Jobbet är varierande och kan innefatta produktutveckling, maskinkonstruktion, riskbedömningar, beräkningar, konceptutveckling, detaljkonstruktion etc.

Vem är du?
Du har en teknisk utbildning från högskola eller yrkeshögskola och ett stort teknikintresse. Du har några års erfarenhet som konstruktör och är flexibel, social och prestigelös och framför allt tar du egna initiativ och känner ett stort ansvar för att driva dina åtaganden i mål. Du delar vår uppfattning om att vi blir starkare tillsammans. Kollegorna beskriver dig som kommunikativ, drivande och strukturerad. Du trivs bäst när du får sätta dig in i komplexa uppgifter och lösa problem och har förmåga att se kopplingen mellan teori och praktik. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift. Du har B-körkort.

Vi erbjuder
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Du kommer också att arbeta nära våra kunder.  Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt. Läs mer om oss på www.ele.se.

Om ELE
ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.  På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”mekkonstruktör” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokan.sundsvall@ele.se . När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.

All form av rekryteringshjälp undanbedes!

Kontaktpersoner:
Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta oss:

André Nilsson
073-5180593
andre.nilsson@ele.se

Scroll to Top