MEKANIKKONSTRUKTÖR, VÄSTERÅS

Har du några års erfarenhet som mekanikkonstruktör och känner dig redo för nästa steg? Gillar du teknik och utmanande projekt? Vi erbjuder nu möjligheten att bli en teammedlem hos oss på ELE.

Arbetsbeskrivning 

Som mekanikkonstruktör hos oss kommer du att arbeta med uppdrag åt våra kunder, antingen på plats hos dem eller på vårt kontor i Västerås. Uppdragen kan vara allt ifrån löpande konstruktionsjobb till förstudier, konceptutveckling och totalåtaganden av varierande storlek. Din roll i projekten kan innefatta allt ifrån konstruktör till konstruktionsledare eller projektledare.

Våra kunder finns spridda över landet och inom ett flertal olika branscher, vilket ständigt ger oss möjligheter till nya spännande utmaningar.

Vem är du?
Du är civilingenjör eller högskoleingenjör och har goda kunskaper i något av de vanligaste 3D/CAD-verktygen samt kunskaper i ritningsframtagning samt material och tillverkningsmetodik.  Har du även arbetat med Model Based Engineering är detta en fördel.

I grunden har du ett teknikintresse och några års erfarenhet från produktutveckling och konstruktion. Du trivs att arbeta i nära samarbete med kunden och är lyhörd för kundens vision. Du ska kunna arbeta strukturerat och organiserat samt har ett driv att utvecklas och söka ny kunskap.

Som person är du driven och prestigelös. Du har en ansvarskännande inställning och är bra på att koordinera, samspela och kommunicera med andra i ditt dagliga arbete. Dessutom uttrycker du dig väl genom tal och skrift, både i svenska och engelska.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Mekanikkonstruktör” och skicka ditt CV samt personliga brev till camilla.razpotnik-blanksvard@ele.se. När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.

All form av rekryteringshjälp undanbedes.

Det här är ELE
ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till teknikintensiva företag. Vi utför allt från uppdrag på några timmar, till helhetsåtaganden. Med hjälp av vårt nystartade systerbolag ELE Manufacturing har vi nu även möjlighet att producera och tillverka det kunden efterfrågar, både utifrån våra egna och kundens ritningar. På ELE jobbar vi alltid utifrån kundens önskemål och ser till att hitta den bästa lösningen för varje enskilt projekt. Vi tar ansvar för helheten och hjälper till med allt från idé till en nyckelfärdig utrustning. ELE är med andra ord företaget med all kompetens samlad under samma tak.

Förmåner
Kollektivavtal, flexibel arbetstid, arbeta hemifrån, friskvårdsbidrag, mobiltelefon, varierande arbetsuppgifter, profilkläder, semesterersättning, tjänstegrupplivs-försäkring samt aktiviteter så som vår årliga gala..

Nyckelord
Mekanikkonstruktör, ritningsframtagning, tillverkningsmetodik, produktutveckling, konstruktion

Kontaktperson
Har du några funderingar kring tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta Camilla Razpotnik-Blanksvärd.

Scroll to Top