Maskinkonstruktion Sundsvall

Maskinkonstruktion

Vi på ELE Engineering erbjuder tekniska konsulttjänster där vi hjälper er med att utveckla era produkter, er produktion och era processer.

Vi tar ansvar för helheten, från idé och koncept till nyckelfärdig lösning, i den omfattning ni har behov av. 

Inom alla våra affärsområden kan vi utföra konstruktionslösningar som uppfyller gällande standards- och lagkrav. Vi har erfarenhet från ett flertal av marknadens ledande 3D-CAD system och kan även erbjuda 3D-printade prototyper.

Vi utvecklar er produktion, era produkter och era processer!

Anläggningskonstruktion

ELE Engineering erbjuder konsulttjänster inom projektledning, beräkning, detalj- och anläggningskonstruktion (primary engineering, secondary engineering) eller dokumentation av hela eller delar av ett projekt.

Inom anläggningskonstruktion har vi erfarenhet inom alltifrån rörkonstruktioner till elkraftanläggningar. Vi kan även genomföra relevanta beräkningar och skapa rapporter för uppfyllnad av standard- och lagkrav på dessa anläggningar.

Bli en av oss!

ELE är företaget med de stora möjligheterna! Vi har en platt organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Våra medarbetare har möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och vi uppmuntrar alla att vara med och påverka det öppna företagsklimatet.

Är du ute efter nya utmaningar? Mer information samt alla våra lediga tjänster hittar du här.

Kontaktpersoner

Sari Mäkelä

Mauricio Espinosa

Therése Svensson

Beatrice Heinås

André Nilsson

Anna Wahlberg