En effektiv och anpassad produktionsutrustning är en förutsättning för att Sveriges industriföretag ska behålla sin konkurrenskraft. För att vi ska behålla vår position i Europa och övriga världen, behöver vi också fortsätta att utveckla vår industri med ny teknik, smart industri och digitalisering.  

ELE är verksamm
a inom ett stort antal industribranscher. Vi tar ansvar för helheten, från problem till nyckelfärdig lösning eller i den omfattning som kunden önskar. Med egen tillverkning samt kompetenser inom mekanik, hydraulik, beräkning, maskinsäkerhet, el och automation kan vi hjälpa till med utveckling av produkter, utrustningar och anläggningar.  

ELE den optimala samarbetspartnern! Vi hjälper er att snabbt få fram era prototyper och reservdelar så att ni slipper långa väntetider. Vi tillverkar och levererar såväl produkter med långa intervaller, prototyper och 0-serier likväl som produkter som tillverkas mer regelbundet och i större serier.

Nedan kan du läsa mer om de olika områden vi arbetar med.

ELE Engineering & ELE Manufacturing

Enstyckestillverkning

Långa leveranstider på prototyper och andra enstaka produkter är ett vanligt problem inom industrin. Företag försöker hinna med enstyckstillverkning i sin ordinarie produktion men det blir ofta nedprioriterat till förmån för detaljer som ingår i serieleveranser. Ledtiderna blir därmed orimligt långa och situationen är ofta densamma även hos leverantörer. 

Enstyckstillverkning är en av våra specialiteter! Med stor flexibilitet anpassar vi tillverkningen utifrån kundens önskemål. Vi hjälper er att snabbt få era prototyper och reservdelar så att ni slipper långa väntetider innan leverans. Tveka inte att höra av er till oss! 

0-serier
Prototyper
Reservdelar
Specialprodukter
Rubrik

Brödtext

Hantverkargatan 18
828 31 Edsbyn

info@ele.se
Org. nr: 556908-8585

Scroll to Top