LIA praktikant Alice på ELE Manufacturing i Edsbyn

Möt Alice, vår LIA praktikant på ELE Manufacturing i Edsbyn.  

Berätta lite om dig själv:  

Jag heter Alice Nordlund, jag är en positiv och utåtriktad tjej på 27 år som gillar att ha många bollar i luften. Jagmin sambo och vår son bor i en by strax utanför Bollnäs. Fritiden tillbringar jag helst med min familj. En utflykt med fyrhjuling eller skoter sitter aldrig fel!  

Vad studerar du och var 
Jag studerar till 3D CAD konstruktör/innovatör på distans via Hälsinglands utbildningsförbund i Bollnäs.

Varför valde du att läsa till CAD konstruktör 
På gymnasiet gick jag teknik/programmering och har haft intresse för CAD och konstruktion sedan dess. När den här utbildningen komhoppade jag på direkt och det känns som att jag valde helt rätt!  

Hur hittade du till oss på ELE?  
Jag har några bekanta som arbetar inom teknikbranschen och har hört väldigt bra om ELEDå kontaktade jag ELE och ångrar mig verkligen inte! Jag har fått ett väldigt bra bemötande och trivs jättebra. 

Vad har du lärt dig hittills hos oss på ELE?  
Jag har lärt mig massor på denna korta tid jag haft praktik på ELE i EdsbynJag har tagit del av olika projekt och fått en mycket större inblick i vad som ingår i yrket, samt utvecklat mina kunskaper markant. 

Vad är nytänkande ingenjörskraft för dig? 
 
Att hitta smarta och innovativa lösningar som överträffar kundens önskemål. 

Lägg till din rubriktext häELE Manufacturing, ELEs verkstad i Edsbyn

Vi på ELE är verksamma inom ett stort antal industribranscher och kan bland annat leverera kompletta maskin- och monteringslinjer, robotceller, fixturer och olika typer av verktyg. 

Utöver nyproduktion fokuserar vi även på ombyggnationer och tillverkning av reservdelar. Vår styrka är specialkonstruktioner, oregelbundna beställningar och små kvantiteter där vi utgår från våra egna eller kundens ritningar. 

Med egen tillverkning samt kompetenser inom mekanik, beräkning, maskinsäkerhet, el och automation kan vi bistå med utveckling av produkter, utrustningar och anläggningar. 

Vi kan även vara behjälpliga med projektledning och utbildning av era anställda, exempelvis inom maskinsäkerhet. ELE hjälper er att möta kraven på förbättrad kvalitet, arbetsmiljö samt produktivitet och vi finns med genom hela arbetet, från idé till nyckelfärdiga utrustningar.

Scroll to Top