QEHS & Projektledning – Borlänge

ELE Engineering har startat en ny avdelning inom QEHS samt Projektledning och söker nu nya kollegor som vill arbeta i en stimulerande och utmanande miljö med stor variation på uppdrag!

Är du en person med egenskaper så som engagemang, driv och intresse för branschen samt med erfarenheter inom bygg- och anläggning, elkraft, arbetsmiljö, kvalitet och miljö främst, bli en del av ELE!

OM JOBBET:

ELE Engineering levererar specialanpassade lösningar och konsulttjänster till våra kunder inom industrin och bygg-och anläggning med inriktning mot elkraft. Hos oss får du chansen att leda och supporta inom uppdrag i flera olika branscher och med stor variation på projekten. Våra kunder finns bland annat inom fordon-, elkraft-, skog-, process- och tillverkningsindustri.

Som medarbetare inom QEHS och projektledning hos oss på ELE kommer du att jobba tillsammans med våra kunder, leverantörer och naturligtvis övriga ELE-kontor i Sverige. Vi erbjuder allt från konsultuppdrag hos kund till kompletta leveransprojekt samt bygg- och anläggningsprojekt med inriktning mot elkraft med hela kedjan från förfrågningsunderlag till idrifttagning.


Här ingår bland annat funktioner med arbetsuppgifter så som framtagning och
uppdatering av QEHS- dokumentation samt uppföljning på site inom området,
supporta som projektingenjör, vara stöd inom kravställning till
projektledningen, projektleda med ansvar för kvalitet, leverans och budget.
Även funktioner med arbetsuppgifter som Site Manager, BAS-P, BAS-U,
Elsäkerhetsledare, Assisterande Projektledare, Delprojektledare etc. förkommer
här.

Du kommer att jobba med ett härligt gäng konsulter som tillsammans med våra kunder omvandlar innovativa idéer till färdiga lösningar. Vi har högt tryck och behöver bli fler för att möta kundernas behov. Hos oss är det snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att påverka sin egen utveckling och påverka ELEs utveckling samt våra produkter och tjänster.

Du kommer utgå från ett av våra kontor belägna centralt i Västerås, Sundsvall eller Borlänge. Uppdragen kan vara ute hos kund eller i våra egna lokaler.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är kommunikativ samt engagerad och har erfarenhet från industrin och/eller bygg- och anläggningsprojekt, gärna med inriktning mot elkraft. Du gillar att ta tag i saker och räds inte för att lyfta telefonen eller ta möten. Du är social, prestigelös och trivs bäst när du får driva på och ansvara för processen framåt med hjälp av dina projektmedarbetare. Du har förmågan att se helhet i projekt och du kan kommunicera med olika roller inom området så som beställare och slutkunder med mera.

Du har erfarenhet från en liknande roll och gärna utbildning/kurser inom området.

Du har B-körkort och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erjuder

Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare utvecklas samt får möjlighet att vara med och utforma företaget och vår väg mot framtiden. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt.

Något av det vi erbjuder dig:

 • Marknadsmässig lön
 • Kollektivavtal och pensionsavsättning
 • Utvecklingsmöjligheter
 • Friskvårdbidrag
 • Företagshälsovård
 • Flexibel arbetstid
 • Profilkläder
 • Sommarfest
 • AW aktiviteter
 • Föräldraledighetstillägg
 • Flexpension

Ansökan

Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”QEHS” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokan.borlange@ele.se

När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.

All form av rekryteringshjälp undanbedes!

Kontaktperson

Välkommen att kontakta oss om du har några funderingar kring tjänsten eller ansökan.

Therése Svensson

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.