Projektledare – Västerås

Nu söker vi på ELE Engineering i Västerås nya kollegor som vill arbeta i en stimulerande miljö med stor variation på uppdrag. Är du en ingenjör med goda ledaregenskaper och erfarenhet från projektledning, bli en del av ELE!

Om jobbet

ELE Engineering levererar specialanpassade lösningar och konsulttjänster till våra kunder inom industrin. Hos oss får du chansen att leda uppdrag i flera olika branscher och med stor variation på projekten. Våra kunder finns bland annat inom fordon-, elkraft-, skog-, process- och tillverkningsindustri.

Som projektledare hos oss på ELE kommer du att jobba tillsammans med våra kunder, leverantörer och naturligtvis övriga ELE-kontor i Sverige. Vi erbjuder allt från konsultuppdrag hos kund till kompletta leveransprojekt med hela kedjan från förfrågningsunderlag till idrifttagning.

Du kommer att jobba med ett härligt gäng konsulter som tillsammans med våra kunder omvandlar innovativa idéer till färdiga lösningar. Vi har högt tryck och behöver bli fler för att möta kundernas behov. Hos ELE är det korta beslutsvägar och varje medarbetare får möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster.

Du kommer utgå från kontoret som ligger i centrala Västerås. Uppdragen kan vara ute hos kund eller i våra egna lokaler.

Vem är du?

Vi söker dig som är kommunikativ och har erfarenhet från industrin. Du gillar att ta tag i saker och räds inte för att lyfta upp telefonen. Du är social, prestigelös och trivs bäst när du får driva på och ansvara för processen framåt med hjälp av dina projektdeltagare. Du har förmågan att se kopplingen mellan teori och praktik och du kan kommunicera med alla från konstruktörer och verkstadspersonal till beställare och slutkunder.

Du har en teknisk utbildning från högskola eller yrkeshögskola och erfarenhet från en ledande roll.

Du har B-körkort samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

Vi erbjuder

Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare utvecklas samt får möjlighet att vara med och utforma företaget och vår väg mot framtiden. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt.

Något av det vi erbjuder dig:

 • Marknadsmässig lön
 • Kollektivavtal och pensionsavsättning
 • Utvecklingsmöjligheter
 • Friskvårdbidrag
 • Företagshälsovård
 • Flexibel arbetstid
 • Profilkläder
 • Sommarfest
 • AW aktiviteter
 • Föräldraledighetstillägg
 • Flexpension

Ansökan

Urval kommer att ske löpande. Skicka ditt CV samt personliga brev till ansokan.vasteras@ele.se . När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.

All form av rekryteringshjälp undanbedes!

Kontaktperson

Välkommen att kontakta oss om du
har några funderingar kring tjänsten
eller ansökan.

Therése Svensson

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.