Projektledare – Sundsvall

Nu söker vi på ELE Engineering i Sundsvall projektledare. Du får möjlighet att jobba med ett härligt gäng industrikonsulter som tillsammans med våra kunder skapar de bästa lösningarna. Vi har högt tryck och behöver bli fler för att möta våra kunders behov. 

Arbetsbeskrivning

En roll som projektledare hos ELE är omväxlande och ger stora möjligheter att påverka såväl arbetsuppgifter som utvecklingen av kontoret. Som projektledare ansvarar du för projekt på kontoret eller ute hos kunder. 

Dina arbetsuppgifter varierar och kan bestå av allt ifrån uppgifter inom teknik, riskhantering, kvalitet, ekonomi, dokumentation, verksamhetsstyrning eller projekteringsstyrning. Allt är beroende på vad du har för erfarenheter och önskemål, vi gör alltid vårt bästa för att matcha rätt uppdrag med rätt person. Projekt och uppdrag varierar i teknikområden, tid och omfattning, likaså om det genomförs på plats hos kund eller hemma på vårt kontor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har bred erfarenhet inom projektledning, projekteringsledning och/eller som projektingenjör inom elkraft eller industri. Du har ett tekniskt intresse och drivs av utmanande projekt. Du delar vår uppfattning om att vi blir starkare tillsammans och du har lätt för att anpassa dig till nya situationer. 

Du som söker bör ha en relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande samt mångårig erfarenhet inom yrket. Det är en fördel om du har ett brett kontaktnät inom industrin i din region. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift och har B-körkort.  

Vi erbjuder

Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar där varje medarbetare får möjlighet att vara med och utforma företaget och vår väg mot framtiden. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt.

Ansökan

Urval kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”mekkonstruktör” och skicka ditt CV samt personliga brev till ansokan.sundsvall@ele.se .

När du skickar din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att ELE behandlar dina personuppgifter enligt GDPR-reglerna.   

All form av rekryteringshjälp undanbedes!   

Kontaktperson

Välkommen att kontakta oss om du
har några funderingar kring tjänsten
eller ansökan.

Beatrice Heinås

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar värdeskapande konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden.

På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med ELEs samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.